Avem un stadion şi un viceprimar fost fotbalist. Ce facem cu ei?

• publicat la: 27 aprilie 2016
Avem un stadion şi un viceprimar fost fotbalist. Ce facem cu ei?

Halul în care se prezintă stadionul Victoria din municipiul Carei este o sfidare la adresa careienilor, în primul rând, şi apoi la statutul de oraş european pe care îl revendică conducerea  oraşului, dar mai ales a celui de …bijuterie, precum îl consideră un candidat la preşedinţia CJ.

Careienii care locuiesc şi plătesc impozite şi taxe locale ştiu că municipiul Carei nu înseamnă numai centrul oraşului şi calea principală pe unde intră şi sunt plimbaţi oaspeţii primăriei. Ştim că primarilor le place să facă curat doar pe unde umblă popa, dar nu se poate ascunde la nesfârşit gunoiul sub preş. Oare la ei acasă aşa procedează?

De  cum intri pe stadion  te întâmpină  autobusul rablă de pe vremea când se deservea şi satul Ianculeşti cu transport în comun.

După ce treci de grămada de ocskavass   dai de o cişmea obosită , exact modelul  implementat la locuinţele sociale din garajul din curtea Bibliotecii Municipale. Fiecare face cum ştie.

Municipiul Carei are de 8 ani de zile ca şi viceprimar din partea UDMR un fost fotbalist care , dacă ar fi să dăm crezare  unui candidat ALDE sătmărean… oamenii îl apreciază pe Lajos pentru tot ce a fost, dar şi pentru ceea ce este.

Cu respectul cuvenit vârstei candidatului sătmărean, dar poveştile scrise nonşalant  la tastatură din depărtare, prea mare departare, nu se regăsesc în realitatea careiană care arată ca în imaginile  de mai jos.

Pentru ca tabloul să fie complet şi să arate adevărata capacitate de gospodar a unui fost sportiv, vă prezentăm şi curtea din jurul stadionului, transformată în depozit de fier vechi sau de buturugi. Iarba nu a mai fost cosită din toamnă. Imaginea  e una deplorabilă.

Grămezile de fier vechi şi de alte gunoaie aruncate de-a valma or fi fost văzute de ochiul blajinului candidat de consilier sătmărean ce  atacă cu osârdie  realitatea utopică careiană de sub administrarea idolul său fotbalist?

Acesta este stadionul gospodărit de un fost fotbalist ajuns viceprimar după ce a schimbat mai multe partide.

Pe stadion, tinerii fotbalişti careieni se antrenează pentru competiţiile viitoare, la umbra depozitului de fier vechi şi a ierbii de jumătate de metru , cu imaginea veceului în fundal.

Ce exemplu dăm acestor tineri despre cum se întreţine un stadion?

Aici este locul unde au fost îndrumaţi pentru nevoi fiziologice cei peste 440 de elevi sportivi sosiţi în mun.Carei la cea de-a 45 ediţie CONSECUTIVĂ a Cupei 25 Octombrie la atletism, competiţie neonorată cu prezenţa de niciun edil!

intrarea la…fete

intrarea la …băieţi..

Am scris, şi vom mai scrie până când fostului fotbalist îi va crăpa obrazul de ruşinea pe care o aruncă asupra careienilor oneşti plătitori de taxe şi impozite.

Careienii gospodari, plătitori de taxe şi impozite stau şi se întreabă de ce fel de pregătire e nevoie pentru a aduce la stadiul de DECENŢĂ un loc pentru necesităţi fiziologice?  Pe perioada celor 2 zile de competiţii sportive din octombrie, cei peste 440 de elevi au fost obligaţi să folosească aceste wc uri pentru că cele renovate din interiorul clădirii stadionului au fost blocate pentru ei.

Toţi participanţii din ţară au fost bulversaţi de condiţiile aflate la Carei, pe stadionul Victoria.

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/dotarile-stadionului-din-municipiul-carei-cu-viceprimar-fost-sportiv.html

Pe acestă cale, îi rog pe careieni să respecte regulile de bun simţ, care nu costă nimic, dar contribuie la menţinerea curăţeniei în oraş. Este uşor să arunci gunoaie peste tot şi să spui că vor veni cei de la Primărie să facă curăţenie, afirma recent intr-un interviu dat presei de casă viceprimarul care mai vrea un loc de consilier pe listele UDMR.

Cum rămâne cu curăţenia la stadionul Victoria din municipiul Carei?  Careienii sunt cei care au adus de acasă fierul vechi şi buturugile aruncate prin iarbă? Tot careienii trebuie să renoveze veceurile   la care sunt trimişi sportivii sosiţi la competiţii în Carei? Cum rămâne cu regulile de bun simţ clamate şi cu aptitudinile de bun gospodar? Cine şi-a dorit să ajungă viceprimar şi să se ocupe de administrarea  oraşului împreună cu primarul?

Buletin de Carei

comentarii

de Voda la 27 aprilie 2016 - 17:37

Hai s-o lasam balta, asta asa o fost de cand ma stiu eu, nu-mi spuneti ca doar acuma ati obsercat :))

de TILI la 27 aprilie 2016 - 17:51

Da nu pot sa inteleg ,cum dracu nu i-au mai ramas bani lui KEKE din miliardu pe care nu l-a putut justifica, sa faca o buda.Sa cumpere o masina de taiat iarba. Cu fieru vechi cica e al APASERV -ului,autobusul e in inventar ,nimic nu e voie sa se duca de pe pe stadion,trebe Hotarare de Consiliu si” nu lasa la noi sa atingem de nimic” zicea marele hambalist care se ocupa de fotbal.

de abdul la 27 aprilie 2016 - 19:59

niste GUNOAIE !!!!!!!!!!!!!!!

de telefon la 27 aprilie 2016 - 20:17

Incredibil! Nu se poate așa ceva! Avem stadion în oraș și nu știm să-l administrăm? Rușine!

de csaba la 27 aprilie 2016 - 21:23

bine voda! poti sa pleci acasa ca ai vomat deja ce ai obsercat!
daca pentru tine este bine asa pentru careienii nu este bine!
asta e valoarea la lajos si la gaska din jurul lui!
sa plece si sa lasa pe altii sa arate ce pot sa faca!
eu pun stampila pe ciuta!

de TUDOR la 28 aprilie 2016 - 09:14

Pai daca conducerea orasului frecventeaza din an in Pasti stadionul,e si normal sa nu puna accent pe debarasarea gunoaielor de acolo,au ei alte lucruri mai importante de facut….Nu-i mai enervati cu prostiile astea…

de Maradona la 28 aprilie 2016 - 12:23

Problema cu adevarat grava e ca nu exista o strategie pe termen mediu si lung de dezvotare a sportului careian, nici la nivel recreational si nici la nivel competitional. In aceste conditii nu e de mirare ca se distruge infrastructura. Nu e primul si nici ultimul teren din oras lasat in paragina. Din pacate nici un candidat la postul d eprimar nu prezinta solutii, strategii pentru relansarea si dezvoltarea sportului local.

de TILI la 28 aprilie 2016 - 15:22

Nu au ei timp de strategii,cand li se aduc strategiile nu sunt deacord cu ele,nu unt bani ,doar pentru problemele curente.Nu era mare lucru sa faca o spoiala la stadion, nise reparatii pe acolo.Primaria are echipa de zidari ,zugravi etc. Au si masina de tuns iarba la gradinaria orasului.
Stadionu nu intra in lista programului de guvernare locala.Inafara de un singur candidat D-l.Ciuta ,inca nu am auzit pe nime sa vorbeasca despre Sport.Da,sportul trebuie sustinut financiar. Exista multe ramuri,din pacate sunt Asociatii private, ar trebui sa treaca toate la Primarie sa poata fi sustinute financiar .Da unde nu -i cap vai de picioare ca imbatranesc ,da imbatraneste si mintea,cateodata mintea o ia razna si scoatem prostii pe gura.Da e bine asa la „fraierii de careieni”.

de Maradona la 28 aprilie 2016 - 17:15

Nu e nevoie ca ceva sa treaca la Primarie pentru a exista sutinere financiara. E nevoie de vointa, de un regulament clar, transparent si corect, care sa permita accesul organizatiilro non guvernamentale la finantari. Ata daca exista asemenea alacri in buget. Egal, süa ales praful de orasul Carei si nu sunt semne ca ceva se mai schimba. Lipseste valoarea, lipseste tineretul, lipsesc investitorii, ipsesc viziunile. Mediocritate si submdiocritate peste tot. Ata e rezultatul.

Lasati un comentariu