Liberalii au început campania de strângere de semnături

• publicat la: 1 aprilie 2016
Liberalii au început campania de strângere de semnături

Vineri, 1 aprilie 2016, liberali careieni au început campania de strângere de semnături pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. În staţia de microbus de la blocul turn aceştia au avut amenajate 2 mese unde cei care  doreau aveau posibilitatea să semneze pentru sprijinirea candidaturii consilierului Ilie Ciută  pentru Primăria Carei dar şi  pentru Consiliul Local şi Judeţean.

Liberalii careieni au împărţit pliante care au cuprins obiectivele propuse de candidatul Ilie Ciută.  Mulţi dintre careieni ştiau deja de proiectele consilierului Ilie Ciută din înregistrarea conferinţei de presă  postată  pe pagina sa de Facebook.  Consilierul Ilie Ciută mulţumeşte  celor care l-au creditat cu încredere şi a afirmat că stă la dispoziţia celor ce vor să îi pună întrebări.

redacţia

comentarii

de romulus la 1 aprilie 2016 - 19:28

Da noi mai credem in minuni!

de fane la 1 aprilie 2016 - 19:44

da Orban V noi mai credem in schimbare. Am crezut destul in voi si ne-ati mintit si furat destul,iar in legatura cu PROSTILOR ….PROST ESTI TU !!!!!!!

de jos primaru! la 1 aprilie 2016 - 19:52

@fane.Aveti perfecta dreptate! Din pacate asta este situatia.

de fane la 1 aprilie 2016 - 20:25

daca nu votam omul potrivit si corect care lupta de ani multi cu aceasta administratie locala si ne prezinta toate realitatile ce se petrec in primarie FURTURILE ILEGALITATILE ANGAJARI PE CUMETRII SI ETNIE NE MERITAM PE DEPLIN SOARTA .Primarul asa de bine isi conduce firma privata incat ginerica are nevoie de loc de munca la primarie ,Fica luI KEKE DUPA CE AFUGIT DE LA SPITAL IN TARI STRAINE din motive foarte bine stiute [cautata de catre DGA] acuma lucreaza bine merci la PRIMARIE..Sora D-nei RADU dupa ani de lucru in strainatate se intoarce si este angajata, unde????? la centru social toata fam. Demiam,,,,,,Osan,,,,,Veres,,,ETC. Daca in continuare vom tolera aceste situatii si ne vpm multumi cu ce-a ce PRIMIM nu cu ce-a ce DORIM!!!!!!atunci in aceasta situatie NE MERITAM PE DEPLIN SOARTA.

de Loboncs la 1 aprilie 2016 - 20:53

Situatia e ca „fraierii” de careieni asa cum am fost etichetati ,sau cam trezit.Ei nu vor sa mai fie fraieri la urne a bekes Nagykarolyert….vorba lor!!!

de Bence la 2 aprilie 2016 - 10:05

Suces sa aveti ca sunteti om bun

de emil la 2 aprilie 2016 - 11:32

mult succes. sunteti ca si ales ca deja careienii sunt satui de ce au vazut in ultimii 8 ani cu papagalii astia de acum.

de Andrea la 2 aprilie 2016 - 21:16

Bine ar fi sa fie votat Ciuta, dar din păcate nu cred ca are șanse (ungurii sunt la putere). Sa speram ca oamenii vor știi pe cine sa voteze !

de Sandor la 2 aprilie 2016 - 21:27

sa nu confundam ungurii din oras cu UDMR care a bagat in oras dictatura. Totul pentru ei si gasca lor din banii nostri!
Cel mai neagra perioada din Carei este cu UDMR la conducere!si pentru unguri a venit vremea sa aleaga daca le trebuie mai departe primar numai vorbitor de limba maghiara si sa rsamana cu drumurile ca si acum si fara bani ion buzunar sau sa avem un om gospodar care stie ce trebuie facut si pentru ca noi sa ne simtim ca traim in oras european. Eu merg pe Ciuta!

de marcu la 2 aprilie 2016 - 22:20

atentie careieni la falsii liberali!!! oamenii lui stef si ioji dau telefoane si mint ca sunt de la liberali! mare atentie ca si stefu si ioji suint amicii lui covaci si lajos banditul si fac sedinte impreuna la ponivas. nu va lasati pacaliti de banii lor pe care ii dau usor ca din al vostru., merg cu candidati iepure ca sa faca jocul lui covaci la careii.pacat sa aruncati banii pe geam ioji angajatul lui lajos ca tot ilie ciuta va fi primar. mai bine pastrati banii ca veti avea nevoie de ei ca sa aveti de benzina ca masina primariei nu va mai lucra pentru voi la comertul cu dohanu din valaj

de Alex. la 3 aprilie 2016 - 12:26

M-am saturat sa tot citesc comentarii postate in alta limba decat in limba materna a postatorului de baza,folosind accente din alta limba .Se poate observa de la distanta ca multe comentarii sunt facute de o singura persoana sub alt nume.
Adevarul este ca orasul este un dezastru din pdv.al drumurilor ,care ar trebui refacute de la A la Z in tot orasul.

de sergiu la 3 aprilie 2016 - 12:58

dictatura udemerista careiana a ingropat orasul in evul mediu!!!
schimbare schimbare schimbare vrem!
vot pentru ILIE CIUTA!

Lasati un comentariu