Poliţia Locală confirmă: Nu există autorizaţie pentru depozitarea pământului pe spaţiul public

• publicat la: 27 aprilie 2016
Poliţia Locală confirmă: Nu există autorizaţie pentru depozitarea pământului pe spaţiul public

În cursul săptămânii trecute semnalam faptul că  spaţiul public careian  este folosit ca depozit de pământ şi alte anexe de şantier a asocierii de firme ce  execută lucrările din cadrul masteplanului implementat   de Apaserv  SA.

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/nimeni-din-primarie-nu-stie-de-depozitul-de-pe-spatiul-verde-de-pe-strada-caplenilor.html

2 agenţi  de ordine de la Poliţia   Locală  au fost la faţa locului să constate cele semnalate de Buletin de Carei. În cursul zilei de ieri, 26 aprilie 2016, domnul Ecesdi Ioan, şeful Poliţiei locale a confirmat că pentru acea organizare de şantier   sau depozitare de pământ pe spaţiul public nu este eliberată nici un fel de autorizaţie oficială de către Primăria Carei prin biroul de urbanism.

Situaţia  de pe strada Căplenilor nu este una izolată în mun.Carei. Toate spaţiile verzi, bordurile şi spaţiile publice din jurul zonelor de lucrări  efectuate de asocierea de  firme   SC Saminstal SRL- SC Poszet SRL- Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT – SC Viakon Drum SRL   au fost deteriorate.

– utilaj garat pe spatiul verde pe timpul nefolosirii lui…

depozitare piatră pe carosabilul de pe strada Cuza Vodă colţ cu Independenţei!

Pe acele spaţii s-au investit acum 2 ani sume importante pentru a le semăna cu iarbă sau flori iar  bordurile sunt acum sparte şi îngropate în majoritate. Intersecţia străzilor Cuza Vodă cu Independenţei era asfaltată iar acum  a devenit depozit temporar pentru piatra spartă….

Remedierile ulterioare se fac de mântuială, asfaltul turnându-se când peste când pe lângă bordură, ca într-un joc de-a croşetatul.

Cine verifică calitatea lucrărilor ce se efectuează pe raza municipiului Carei şi cine acceptă jumătăţi de măsură şi lipsa autorizaţiilor legale?

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 27 aprilie 2016 - 10:16

Il întreb pe această cale, in mod foarte oficial, pe domnul Ecesdi Ioan, şeful Poliţiei Locale Carei (că tot am fost noi doi handbaliști celebri, dar asta doar prin antichitate, in Carei):

Dar autorizație pentru depozitarea pæmântului pe un teren aflat in proprietate privată este eliberată vreo autorizaţie oficială de către Primăria Carei prin biroul de urbanism ???

Mulțumesc frumos pe această cale, ba chiar anticipat, Poliției Locale Carei, domnului Ecsadi Ioan, pentru răspunsul prompt și competent.

de Horia Mărieș la 27 aprilie 2016 - 10:25

Erată la cele scrise mai sus.

Corect va trebui să se citească: Domnul Ecsedi Ioan, șeful Poliției Locale Carei.
Mii de scuze pentru erorile de tastare.

In completare la intrebare, ar mai trebui adăugat probabil și link-ul ăsta:

http://youtu.be/KxYSzUoi0jw

0:00 / 6:32 YouTube
Tulburare de posesie, art. 256 Cod PENAL, fostul GATER CAREI
Horia Mărieș 230 views

de Ionel Lupu la 27 aprilie 2016 - 18:19

Careienii intreaba: „Ce trebuie sa faca Primaria pentru a reduce poluarea cu pulberi in suspensie ?” RADIO EREVAN RASPUNDE : „Sa construiasca metrouri sau sa cumpere butelii cu aer curat din CANADA, asa cum fac chinejii !!! Careienii intreaba : „Cand vom scapa de noroi, praf si gunoaie in Carei ?” RADIO EREVAN raspunde : „Cand Primarul KOVACS EUGEN va devein o amintire !”…Tanti Ileana intreaba : „De ce a taiat Primarul plopii de pe drumul Ianculestilor ?” RADIO EREVAN raspunde : „S-a gatat lemnul pentru mobile austriaca !” Tanti Veta intreaba : „De ce vrea Primarul sa ne reduca pasunea ?” RADIO EREVAN raspunde : „Vacile emit mult gaz metan si accentuiaza incalzirea globala a Pamantului !” Un hatru intreaba : „Primarul cunoaste LEGILE lui MURPHY ?” RADIO EREVAN raspunde : „Da, ba le si aplica : cand face cate ceva strica alte lucruri bune si o tine tot asa !”

Lasati un comentariu