Post vacant de administrator financiar la Colegiul Tehnic ,,Iuliu Maniu”

• publicat la: 14 aprilie 2016
Post vacant de administrator financiar la Colegiul Tehnic ,,Iuliu Maniu”

Printre instituţiile locale  care pun la dispoziţie posturi vacante  în această lună se numără Colegiul Tehnic ,,Iuliu Maniu” din Carei care organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție vacante, de administrator financiar I M în statul de funcţiuni al instituţiei în cadrul compartimentului contabilitate.

 Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale sunt absolvirea de studii superioare  economice atestate cu diplomă de licenţă şi/ sau studii postuniversitare aprofundate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

o    04 mai 2016: proba scrisă;

o    06 mai 2016: proba interviu.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Colegiului Tehnic Iuliu Maniu Carei, cu sediul în localitatea Carei, jud. Satu Mare, str. Iuliu Maniu nr. 20. telefon 0261 862402, fax 0261 866726. Dosarele candidaţilor vor fi predate secretariatului comisiei în termenul prevăzut de calendarul stabilit.

Lasati un comentariu