Prefectul Radu Bud nemulțumit de situația de la Pașapoarte

• publicat la: 6 aprilie 2016
Prefectul Radu Bud nemulțumit de situația de la Pașapoarte

Prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamás și directorul de cancelarie, dr. Dan Zeicu s-au aflat marți, 05 aprilie 2016, la sediile celor două servicii din subordinea Instituției Prefectului-județul Satu Mare, și anume la Serviciul public comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple, respectiv la Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor. Aceștia au stat de vorbă cu șefii celor două servicii, comisar șef de poliție, Simona Babici, și comisar șef de poliție, Zamfir Moza, respectiv cu funcționarii cu statut special, cu privire la situația spațiului în care își desfășoară activitatea.

Cele două servicii funcționează într-o clădire retrocedabilă de pe strada Petofi Sandor din municipiul Satu Mare, imobil insuficient și inadecvat pentru asigurarea unor servicii publice decente în anul 2016, conform celor constatate de către conducerea Instituției Prefectului.

“Am văzut cu ochii mei starea insalubră în care funcționează aceste servicii. Având în vedere că noi nu putem din punct de vedere legal să finanțăm lucrări de reabilitare a imobilului, le-am solicitat angajaților să aibă un comportament corespunzător, care să compenseze răceala spațiului în care oferim servicii cetățenilor sătmăreni. Odată cu mutarea în noul sediu al Instituției Prefectului sperăm să rezolvăm pentru totdeauna situația funcționării acestor servicii. Până atunci, provizoriu, realizăm igienizările necesare, astfel încât, sătmărenii, dar și colegii noștri să aibă parte de un mediu plăcut”, a declarat prefectul Radu Bud.

În această perioadă, conducerea Instituției Prefectului-județul Satu Mare realizează demersurile necesare pentru începerea lucrărilor la noul sediu, astfel încât clădirea să devină funcțională peste aproximativ doi ani.

Lasati un comentariu