Prins la volanul maşinii fără carnet

• publicat la: 20 aprilie 2016
Prins la volanul maşinii fără carnet

Ieri, în jurul orelor 21, 45, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Carei, l-au depistat în trafic, pe DN 1F între localitățile Carei – Ghenci, pe P. Cornel, de 58 ani, din Tulcea, în timp ce conducea autoturismul marca VW Passat, fără a avea asupra s-a permis de conducere. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta şi-a declarat o identitate falsă și că avea permisul de conducere suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals privind identitatea şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus au fost aplicate 189 sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.957 lei .

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 46 sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de 9.800 lei.

Lasati un comentariu