Spectacol la Fashion`s Night Out

• publicat la: 10 aprilie 2016
Spectacol la Fashion`s Night Out

Sâmbătă, 9 aprilie a avut loc la Satu Mare unul din cele mai importante evenimente de modă din Transilvania, Fashion`s Night Out, ajuns la cea de-a V-a ediţie. Sala de evenimente  Esedra a fost umplută până la refuz de iubitorii de frumos , de creaţii vestimentare.

Nu mai puţin de 16  colecții  au fost prezentate precum şi o lansare de parfum a binecunoscutului designer Cosmin Mureşan. Munca asiduă a celor 15 membrii ai echipei organizatoare a fost încununată de success, satisfacţia de la final compensând uriaşul efort depus.

Manechinele au  adus în faţa publicului  creaţiile  vestimentare ale designerilor Adalin – Inedit – LCT Collection – – Spencer pentru ţinute  bărbăteşti, Cristina Muresan – Cosmin Muresan si Sebastian David de la CM creation de mode – Inedit – Diana Breban respectiv Ramona Napradean din Baia Mare – Mihaela Cirlugea din Cluj Napoca – Liana Coțan Szilagyi – Ioana Călin – Larisa Cădar – Nicoleta Obiș – Raluca Mureșan împreună cu accesoriile create de Anca Marian – colecție de bijuterii create de Alexandra Catargiu.

Imagini pe pagina Facebook a Buletin de Carei.

Lasati un comentariu