Accident previzibil la trecerea de cale ferată spre Căpleni

• publicat la: 2 mai 2016
Accident previzibil la trecerea de cale ferată spre Căpleni

La întrunirea ATOP  găzduită de primăria Carei  în data de  27 ianuarie 2016,  în prezenţa primarului careian,  Mosdóczi Vilhelm, primarul comunei Căpleni a atras atenţia asupra pericolului ridicat de accidente ce există la trecerile de cale ferată  către localitatea sa dinspre Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2016/01/atop-la-carei-primarul-vrea-adapost-zonal-pentru-caini-drumurile-din-ianculesti-mai-asteapta.html

Prea ocupati cu campania electorală  pentru menţinerea avantajelor  ce derivă din funcţiile deţinute, factorii de decizie  au ignorat semnalele trase de primarul din Căpleni  şi iată că la nici  4 luni de la şedinţa  de la Carei a avut loc un accident în locul cu pricina.

O pereche de tineri  din Piscolt ce se întorceau acasă din Căpleni, au rămas cu  maşina blocată pe trecerea de cale ferată  de la ieşirea din Căpleni şi intrarea în Carei, neexistând niciun semnal  pentru anunţarea apropierii trenului. Impactul cu  trenul ce circulă în zona respectivă nu a mai putut fi evitat si astfel masina a fost  târâtă  mai multe sute de metri pe calea ferată.

In Săptămâna Luminată,  amândoi tinerii au scăpat cu viaţă. Rămâne însă  iresponsabilitatea   factorilor de decizie ce nu se implică în luarea de măsuri pentru preîntâmpinarea unor astfel de evenimente. Un simplu SEMNAL ACUSTIC ar  fi o solutie provizorie până la luarea  măsurilor ce se impun. Nici măcar vegetatia nu este întreţinută pentru  a nu mai limita vizibilitatea. Un alt incident a avut loc în toamna anului 2015 când un Mercedes a fost lovit de tren în aceiaşi zonă.

Buletin de Carei

comentarii

de unul la 2 mai 2016 - 23:18

Siguranta cetateanului este printre ultima preocupare celor de la UAT Carei.Din cauza coruptiei, incompetentei si a indiferentei orasul nostru a devenit un oras periculos plin cu capcane si pericole de accidentare.

de zoli la 3 mai 2016 - 22:39

Kovacs e ocupat are treaba la balta din ghenci mai nou își pune marioneta .. să iii blokeze pe cei care postează poze cu mizeria de blok anl…sau pe cei care iii pun câte o întrebare legat de cât plătește …haghen la bugetul local pntr ca folosește ștrandului termal…apa…etc.

Lasati un comentariu