Alba-neagra cu adăpostul de noapte din Carei

• publicat la: 15 mai 2016
Alba-neagra cu adăpostul de noapte din Carei

Locuinţele de serviciu din curtea Bibliotecii Municipale Carei sau Adăpostul de noapte cum mai sunt cunoscute se află în spaţiul locativ al primăriei Carei.  Aici au fost cazate persoane fără adăpost din mun.Carei dar şi din satele din jur. La ora actuală aici sunt 4 încăperi dintre care 3 sunt locuite de bărbaţi şi femei iar una dintre ele a fost amenajată ca şi sală de rugăciuni de un personaj exotic din jurul primăriei.

http://www.buletindecarei.ro/2016/02/la-adapostul-de-noapte-din-carei-functioneaza-centrul-de-formare-si-instruire-a-liderilor-crestini.html

Singura lor sursă de apă este un robinet amenajat în curte iar pentru necesităţi fiziologice au un grup  în spatele  camerelor lor  dar  fără  sursă de apă.

https://www.youtube.com/watch?v=zNJIFy-Z5vM&feature=youtu.be

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/imagini-de-groaza-din-carei-video.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/igiena-zilnica-pentru-10-careieni-sub-administratia-kovacs.html

În cursul acestei săptămâni, locatarii au fost anunţaţi că vor trebui să părăsească încăperile din motive necunoscute lor.

Vestea a stârnit panică  printre ei  deoarece nu au unde să plece de aici. La Serviciul de asistenţă socială Carei, Monica Radu, şeful acestui departament nu avea cunoştinţă despre această veste.

La spaţiul locativ este mai mult decât imposibil să găseşti pe cineva care să aibă cunoştinţă despre această mutare deoarece sunt plecaţi mereu pe teren sau la primărie pentru discuţii cu Curtea de Conturi.

În acest răstimp, unii locatari se plâng că sunt  bruscaţi  de o persoană mai tânără, fără ocupaţie, ce a fost repartizată acolo cu puţin timp în urmă. Alţii sunt acuzaţi că au simpatii diferite  de cele ale administraţiei locale actuale.

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/noaptea-mintii-viceprimarul-keizer-solicita-aprobarea-doamnei-ciuta-pentru-impartirea-crengilor-uscate.html

Buletin de Carei a semnalat pe parcursul întregului  an condiţiile de locuit de la  acest adăpost sau locuinţă de necesitate dacă vreţi, unde oamenii nu au posibilitatea de a îşi asigura igiena zilnică sub nici o formă.

Deşi vestea închiderii adăpostului a fost adusă la cunoştinţa locatarilor doar prin intermediul persoanelor  ce frecventează acest loc, nimeni din  angajaţii primăriei ca factori de decizie în astfel de situaţii nu a vrut să îşi asume decizia.

În municipiul Carei mai există persoane fără adăpost care dorm în maşini în plină stradă de luni de zile sau între blocuri.

http://www.buletindecarei.ro/2016/05/careieni-tot-mai-curajosi-si-cu-simt-civic-locuinta-de-vara-pe-4-roti.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu