Campania agresivă ia locul celei murdare

• publicat la: 20 mai 2016
Campania agresivă ia locul celei murdare

Campania electorală murdară lansată de formaţiunea conducatoare de 25 de ani din Carei se transformă pe zi ce trece în una agresivă. Astfel, persoane  care împart pliantele electorale UDMR  se răţoiesc la oamenii care nu au simpatii UDMR iste şi mai ales la cei care au neinspiraţia să afirme că susţin liberalii. Ultimul caz semnalat a fost pe strada Viilor .

Coşmarul primarului Kovacs, liberalii careieni sunt cei care participă activ la toate şedinţele de consiliu.  Liderul liberalilor careieni, Ilie Ciută, candidat pentru funcţia de primar, este vocea care timp de 16 ani a susţinut careianul de rând, pe cel care nu face parte din niciun grup de interese.

Liberalii nu sunt consilieri gimnaşti care ridică mâna la comandă şi dacă îi întrebi ce se discută ridică din umeri. Frica formaţiunii UDMR Carei de liberalii care îşi fac o campanie constructivă, care au prezentat proiecte concrete în mod public, de faţă cu presa locală şi judeţeană a devenit deja  obsesivă. Şi se răsfrânge asupra careienilor.

Nu numai  atacurile la adresa Buletin de Carei sunt mai mult decât penibile dar este mai mult decât evident şi jenant  pe  măsură ce ne apropiem de data de 5 iunie  că de fapt alianţa nescrisă din CL se menţine şi în campanie. Toată presa aservită primarului face campanie şi protejează   oricare altă formaţiune decât liberalii careieni. Adevărul a supărat mereu dar faptele vorbesc până la urmă şi o banală plimbare prin Carei pe toate străzile din jurul centrului sau dela periferie ne demonstrează  lâncezeala administraţiei locale  din ultimii 25 de ani.

Ba mai mult, au demonstrat că îşi bat joc de valorile comunităţii careiene atunci când aceasta  îi  comemora pe Mircea Dohan   printr-un turneu  internaţional de handbal sau  pe Ioana Câcu. Nici sportivii talentaţi de la atletism nu au scăpat de bătaia de joc  a actualei administraţii locale.  Şi toate acestea pentru ca OMERTA de la primăria din Republica de la Carei să fie menţinută  pe mai departe iar interesul grupului de favoriţi să fie menţinut.

Doar că ameninţările voastre dragi  împărţitori de pliante electorale UDMR Carei  nu mai sperie pe nimeni.  Bate vântul schimbării şi ameninţările se evaporă în bătaia soarelui.

Curaj careieni, aveţi dreptul să  alegeţi persoanele care prezintă încredere pentru voi, indiferent de la ce formaţiune ar fi acestea.   Nu vă lăsaţi ameninţaţi.  Semnalaţi şi  în continuare toate aceste cazuri.

 

Buletin de Carei

comentarii

de PROAUTONOMIST la 21 mai 2016 - 08:06

Frica UDMR de liberali ? Asa banc bun de mult n am auzit….hahahahahaaaaaaaaaa

de gelu la 21 mai 2016 - 08:38

si la mine la poarta a sunt unu carunt care a spus ca 7 din zece romani votreaza cu udmr carei si sa votam cu oricine nunmai nu cu liberalii..
pana acum nu am dat mare atentie la campanie dar sigur ca de acum numai cu liberalii din Carei am sa votez.
inca nu am patit ca sa vina cineva la poarta mea si sa prelucreze in mod bolsevic …la mine acasa sa ki se impuna cu cine sa votez!
satul de dictatura UDMR CAREI!

de Horia Mărieș la 21 mai 2016 - 16:55

Careianul informat care este permant manevrat de primaș, ne demonstrează / Careianul / 3 ore ago / cam cum arată culmea (aia dusă aproape de infinit) a tupeului (răspunsuri date la intrebarea: „Motivele pentru care candidaţii la funcţia de primar cred că ar trebui să-i votăm!”:

Iată doar câteva mostre:

Kovacs Eugen (UDMR): „Nu sunt omul promisiunilor, ci al faptelor, iar felul în care arată în prezent Careiul demonstrează acest lucru. … Realizările din ultimele două mandate sunt cartea mea de vizită.” (n.a.: gropi, noroaie, contracte date cu dedicație firmelor prietene, șpagă, mită, nepotisme, consileri personali jurnaliști de casă plătiți din fonduri publice, furtișaguri, favorizarea membrilor famigliei, și multe alte etc. Cunoaștem. Dar oare de ce a uitat de primul mandat? Cu ăla nu se laudă?)

Ioan Oneţ (PSD): „Consider ca locuitorii municipiului Carei ar trebui să mă voteze deoarece eu vin cu idei noi, fiind tânăr văd altfel lucrurile dintr-o altă perspectivă.” (n.a.: Cel care are prea multe idei este un idiot)

Pinter Jozsef (ALDE): „Sunt careian şi sunt mândru de acest lucru, cred că am experienţa administrativă … Vreau îmbunătăţirea nivelului de trai al careienilor, vreau să simtă că primarul lor este un sprijin pentru ei în problemele ivite”. (Au mai fost lozinci de astea cu „sunt mândru”. (n.a.: ALDE ăștia plagiază până și PSD-ul?)

de flaviu la 22 mai 2016 - 10:12

stati linistiti ca tot ilie ciuta votam!

de Ionel LUPU la 23 mai 2016 - 18:10

Am vazut din numeroasele fotografii editate in numerele anterioare ale Buletinului de Carei ce „BUN GOSPODAR” a fost reprezentantul UDMR….Pentru o asa activitate merita NOTA 4 (patru)….

Lasati un comentariu