Careienii semnalează „modernizările” administraţiei Kovacs

• publicat la: 24 mai 2016
Careienii semnalează „modernizările”  administraţiei Kovacs

În spatele panseluţelor atent prelucrate, se cască realitatea hidoasă numai bună de ascuns ochilor unui electorat captiv.

Vă prezentăm imaginile care se află în spatele celor postate de comanoul de presă al primarului ce mai vrea un mandat. Pe oriunde te învârţi în oraş dai mereu de  minunile administraţiei conduse de primarul candidat Kovacs, cel care  are reţinere pe salariu  pentru datoriile   pe care le are la  buget după falimentarea firmelor sale.

Obiectivele aparatelor ce lucrează pentru primar nu sunt reglate să surprindă şi tencuiala căzută pe faţada de la intrarea în castel sau liftul nefuncţional şi nici gropile şi trotuarele pe care circulă careienii de rand, cei care îşi plătesc taxele şi impozitele locale.

Electoratul captiv este întreţinut cu ştiri can-can care să abată atenţia de la modul defectuos de administrare a oraşului de un datornic cu reţinere pe salariul de primar. Datornicul este susţinut şi de alţi candidaţi din grupul său de interes.

Şi totuşi, realitatea bate obiectivele aparatelor ce clincăne  pentru primar.

Prima imagine e din plin centrul oraşului, acolo unde copii cad în gropile din trotuar şi ajung la spital.

Pe acelaşi bulevard 25 octombrie, poarta de intrare în Carei dinspre Oradea, întâlnim şi  aceste situaţii….

…o statie de autobus de pe acelaşi bulevard careian….

…şoseaua e ca-n filmele  de groază…nu ştii care a petecul şi care asfaltul….iar lipsa Planului  urbanistic general duce la faţade de blocuri ca în imagine

…pe strada Cimitirului  e o adevărată colecţie de guri de canal înfundate şi cu 10 cm faţă de şosea….locuitorii spun că noaptea aud  mereu zgomotele de la maşinile ce dau inevitabil în aceste gropi..nesemnalizate….

Gurile de canal de pe strada Cimitirului se regăsesc şi pe  celelalte străzi din Carei, la noi fiind o raritate o gură de canal la nivel cu şoseaua.

În ultimii 8 ani de administraţie Kovacs nimeni  nu a fost interesat de remedierea situaţiei  chiar dacă străzile nu au fost afectate de lucrări de extindere de reţea apă-canal.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu