CSM BUCUREŞTI ESTE NOUA CAMPIOANĂ A EUROPEI LA HANDBAL FEMININ

• publicat la: 8 mai 2016
CSM BUCUREŞTI ESTE NOUA CAMPIOANĂ A EUROPEI LA HANDBAL FEMININ

CSM București a câștigat Liga Campionilor la sezonul de debut în cea mai puternică întrecere a cluburilor! În marea finală, echipa antrenată de danezul Kim Rasmussen a învins-o la loviturile de departajare pe Gyor, Ungaria, scor 4-1, după 22-22 în primele 60 de minute și 25-25 la finalul celor două reprize suplimentare.

Campioana României a produs o surpriză uriaşă prin acest succes, deplin meritat, venit la capătul unui meci dramatic, echipa din Bucureşti fiind debutantă în competiţie.

Președintele Federației Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu, a vorbit despre performanţa extraordinară reuşită de CSM București, noua campioană a Europei.

„Este o confirmare a faptului că dacă un colectiv vrea să facă sport şi e finanţat şi coerent se întâmplă lucruri de genul ăsta. Sper să fie un mesaj pentru cei care pot lua atitudine şi să finanţăm sportul corect, fără interpretări. E un rezultat imens, este fantastic! Iată că handbalul românesc feminin leagă nişte rezultate, încântă România şi sper că acest sezon fantastic să fie continuat şi la Olimpiadă.

Sper din suflet să conştientizeze ce au făcut. Sunt între ele fete care au câştigat deja Liga Campionilor, sunt fete care au câştigat medalii la Campionate Mondiale sau Europene. Să nu uităm că se bucură astăzi şi mâine, apoi se pregătesc pentru final four-ul din România, apoi merg la echipele naţionale pentru a se pregăti pentru Olimpiadă”, a spus Dedu la Digi Sport.

La rândul său, premierul Dacian Cioloș a felicitat duminică seară echipa CSM București pentru câștigarea Ligii Campionilor la handbal.

imagine, digisport.ro

Lasati un comentariu