Din binefacerile politicii UDMR- şi fără aparat Rontgen funcţional

• publicat la: 18 mai 2016
Din binefacerile politicii UDMR- şi fără aparat Rontgen funcţional

De o lună de zile nu mai avem la spitalul careian aparat Rontgen funcţional. In conditiile în care un portar de la o şcoală este internat la Satu Mare cu  TBC  si mai există un caz în oraş.

Cum  se poate realiza o anchetă  epidemiologică la scoala respectivă oare? Părintii ştiu de situatie?

Lipsa acestui aparat din moderna unitate spitalicească   nu este singura deficienţă.  La Spitalul municipal Carei nu  există  oftalmolog, ORL ist,  oncolog …medicul urolog a decedat acum 2 luni.  La secţia de pediatrie există doar 2 medici iar dacă unul vrea să plece în concediu celălalt nu poate face faţă cu întreaga secţie la care se adaugă şi nou-născuţii.  Dar avem  plus valoare de 1, 8 milioane de lei noi şi pentru a abate atenţia de la toate aceste situaţii îl acuzăm pe consilierul Ciută, că prea spune adevărul  verde în faţă la şedinţele de consiliu  local.

Spitalul Municipal Carei se află în subordinea Consiliului Local Carei, mai exact a fracţiunii UDMR având în vedere  că doar de aici au fost desemnati consilieri în Consiliul  de Administratie al spitalului.  Deci avem si Spitalul   sub politica UDMR. Deşi pe pagina  de socializare primarul laudă politica UDMR  Carei, realitatea bate filmul laudelor şi   iată că la spitalul din subordine în anul 2016 stăm fără un aparat Rontgen  funcţional.

comentarii

de vasile la 18 mai 2016 - 21:32

de la korhaz se vede cel mai bine cumetria tulipanocomunista. lia duce adeyiunile la semnat si fereasca domnu sa aiba cineva alte simpatii ca pica tavanu de racnete si amenintari!
stiti voi cat e o angajare aici si cum le urmareste liuta pe angajate? jeno poate fi mandru de ce lepre are in jur..diktatura impotriva liberalilor ca sa nu se vada ce case isi fac tulipanii din fondurile pentru lucrarile din oras.

de izabela la 19 mai 2016 - 10:38

Da,,, asa este,,,perfect real cu Liuca!Dar dotari pe sectii…..pauza.Ca in evul mediu arata Radiologia.Am fost pacient si vreau sa spun ca erau niste scaune si mese vechi ca in anii45!

de marius la 19 mai 2016 - 10:45

lasati in pace oamenii din spital ca tot orasul stie ce faceti liuca draga si erjike!
nu va mai ajunge buzunaru plin la angajari?

Lasati un comentariu