Fashion Night la Castel. Rochii de seară, creaţii extravagante şi lenjerii….

• publicat la: 20 mai 2016
Fashion Night la Castel. Rochii de seară, creaţii extravagante şi lenjerii….

 

În această seară va avea loc în Carei primul eveniment de fashion. Buletin de Carei a  reuşit să convingă cei mai  cunoscuţi  designeri sătmăreni să îşi prezinte colecţiile la Carei. Modă, stil și eleganță sunt cele trei premise pe care designerii vestimentari participanți și le doresc a le prezenta în fața publicului careian.  Nu trebuie să rataţi  evenimentul ce va avea loc în această seară. De la rochii de seară, creaţii cu tematică şi până la lenjerii  spectaculoase, nimic nu va fi uitat.

Manechinele  ale agenției Trust Models, coafate  de Adriana Popescu, make-up Alina Marchiș,  vor defila în creaţiile  atractive ale designerilor  Cosmin Mureșan și Sebastian David, Raluca Mureșan, Larisa Călin şi ale tinerei careience  Melitta Hauler.

Emoţiile sunt mari pentru toată lumea. Doar este un eveniment în premieră pentru careieni. Buletin de Carei  a consemnat  cele declarate de Cosmin Mureşan, designerul ce împreună cu Sebastian David au creat CM – creation de mode.

„Suntem onorati de invitaţia Buletin de Carei. Venim cu bucurie la Carei , într-un spaţiu ce  onorează  orice designer…fiecare designer  îşi doreşte la un moment dat o prezentare la Castel . Suntem încântaţi că am fost susţinuţi cu gentileţe şi dăruire de   cei care au lansat invitaţia…. Vă aşteptăm cu drag deseară”.

CM – creation de mode este un proiect de imagine lansat în urmă cu opt ani de doi designeri, Cosmin Mureșan și Sebastian David. Este un proiect pe care cei doi designeri îl doresc să fie un răspuns la întrebările legate de stil, vestimentație și atitudine.

Colecția ”Acronim” este una de tip couture, în care Sebastian David a început o temă dragă lui, reinterpretarea pantalonului masculin în garderoba feminină.

”Bedroom`s eyes” este o altă colecție semnată de Sebastian David pentru CM – creation de mode, în care de data aceasta, designerul mereu în căutare de noi forme de exprimare și-a îndreptat atenția către un domeniu fascinant și totodată extrem de complex. Lenjeria de spectacol are ca sursă de inspirație budoarul începutului de secol așa cum apare în filmele de capă și spadă. Colecția cuprinde piese de lenjerie lucrate de asemenea în sistem couture.

”Fata care locuia într-un castel” este o colecție croisiere creată special pentru acest eveniment, o colecție cu linii fluide și minimaliste în două culori bleumarin și alb. Sursa de inspirație sunt portretele feminine semnate de Rembrandt pentru interioarele belgiene. Colecția folosește ca lait-motiv femeia eroină în orice domeniu în care evoluează.

Nu vă dezvăluim mai multe  detalii pentru a nu vă răpi din surpriza pregătită de designerii sătmăreni. Va fi cu siguranţă o seară magică.

Buletin de Carei

comentarii

de CORI la 20 mai 2016 - 10:38

Se petrec si lucruri frumoase ;la Carei !Felicitari !

de Multilateral dezvoltata la 20 mai 2016 - 13:58

Ce vrajeala ieftina. Dupa ce se lauda ca e inginera specialista in cerculete abrazive, apoi a devenit si jurnalista, iar apoi si om de cultura la ASTRA, amu Daniela C. vrea sa ne scoata ochii cu faptul ca se pricepe si la moda. Esti penibila rau de tot Daniela. Oricum sotiorul tau cel drag nu va castiga alegerile, degeaba incerci sa devii multilateral dezvoltata, cum a fost si doamna COdoi. Trebuie sa recunosc ca Elena Ceausescu a fost mic copil pe langa tine. Nu iti este jena sa scrii chiar tu de sotul tau, candidat la Primarie, si sa ii ataci in mod josnic adversarii? Rusine,rusine, rusine!!!!!!

de MARIA la 20 mai 2016 - 14:59

FELICITARI DANIELA CIUTA. Esti un exemplu pentru multe femei. Comentariul anterior dovedeste ca este scris de UN FRUSTRAT caruia i-ar placea sa aiba o sotie care sa-l sustina (in loc ca aceasta sa aiba alte preocupari personale…). Ai reusit sa trezesti interes altfel chiar si acest PAPITOI nu ar fi intrat pe Buletin de Carei sa vada ce se mai intampla in oras, ca din alta parte nu are de unde afla.

de S.Sorin la 20 mai 2016 - 15:13

Greseala in titlu !!!
Se scrie Night , nu Nigth.

de Emese la 20 mai 2016 - 16:13

apoi sigur ca doare la ei ca nu au asa sotie..primarul are datorie si salarul taiat si a aranjat la nevasta pensia de boala cu fostul asociat de la fabrica de mobilas falimentara si nevasta la comisia de pensii de la policlinica….vicele saracu nici nu iese cu nevasta pe strada si daca pui sa vorbeasca careva din ele repede iti dai seama de ce sunt in stare…la fel si ceilalti ocnsilieri care se rusineza ca nu au cu cine sa se laude.
Nu e usor sa faci discuri abrazive sau Buletin de Carei si evenimente culturale mari. Nu degeaba invidia e mare. cine a mai adus in Carei un mitropolit si cine a amai facut un festival de datini de Craciun sau un fashion show?

de Laura la 20 mai 2016 - 16:20

Ciuta Daniela Maria Emese !!!!! Aceleasi fraze , le am citit deja 1oo de ori !

de mitica la 20 mai 2016 - 16:50

Laura e Monika fata datornicului din Carei care pica daca taticul nu mai e primar si nu mai e cumpara cheresteaua pentru sectia de scaune de la banu orasului

de Ionel LUPU la 20 mai 2016 - 17:51

MULTILATERAL DEZVOLTATA: o taranca („amu” in loc de „acu”); INVIDIA MALADIVA: comparatia cu Acad.dr.ing.CO2 se potriveste precum „nuca pe perete”: care sunt suportii de comparatie ??? : prezinta argumente pentru o asemenea afirmatie cretina !!! ; Rusine-rusine-rusine reprezinta dovada urii si a invidiei scapate de sub control si… nimic altceva !!! Dumneata ai putea face tot ceea ce realizeaza persoana care te … oftica in asemenea hal ????????? LAURA : Daca nu-ti plac frazele respectivei persoane, te-a obligat cineva sa le citesti de 100 de ori ??? De ce nu scrii Dumneata alte fraze mai complexe, mai putin plictisitoare ???

de S.Sorin la 21 mai 2016 - 01:44

Sa inteleg ca cine a scris acest articol , s-a suparat pe mine pentru comentariul in care am facut referire la greseala din titlu , considerand ca e mai bine sa-mi stearga comentariul ca sa nu vada lumea ca a gresit , problema este ca ne dam oameni buni , corecti , s.a.m.d)
Cam ceea ce ati facut dvs (cine mi-a sters comentariul , deoarece respectivul/va nu stie sa scrie night in loc de nigth cum era scris anterior).
Rusine buletindecarei !

de voicu la 21 mai 2016 - 07:52

rusine sorinpostac antibuletindecarei!
o greseala de tastatura e mai importanta ca un eveniment? ai scris si despre greseala din sondajul finului primarului care pune alegerile locale pe 6 iunie si inca nu este corectat? atacati numai buletindecarei pentru ca face treaba buna si spune adevarul si tare va doare ca se afla! vezi ca ai ratat subiectul banului public cheltuit de udemeristi la ianculesti unde au pus sarma ghimpata roata sa nu mai intre careienii. rusine postacule frustrat ca voi nu puteti face ceva frumos pentru oras!

de Silviu la 21 mai 2016 - 08:35

tu sorine sa intelegi ca esti un mare prost nu numai postac!
lasa tu campania pe mana profesionistilor ca sunteti jalnici.
ati distrus frumusete de oras si va bateti joc de careieni! jos dictatura UDMR CAREI de la primarie!

de Horia Mărieș la 21 mai 2016 - 17:19

@ S. Sorin: Ați avut dreptate.

Când ești abțiguit, apar inițial (până când apucă să fie sunt corectate) și titluri din astea:

[Articol nou] „Nu uitaţi de Noaptea muzeelor la Castelul Karolyi!aste” (by Careianul)

[Articol nou] „Motivele pentru candidaţii la funcţia de primar cred că ar trebui să-i votăm! (by Careianul)

După cum foarte ușor se poate observa, se mai împlântă (inerente typing mistakes) și la casele mai mari, la alea săsești, cele cu două corpuri de clădire la stradă și cu poartă mare între ele. Errare humanum est, perseverare diabolicum

de Horia Mărieș la 21 mai 2016 - 17:20

P.S. @S. Sorin: Și eu am făcut typing mistake mai sus. Accept critici constructive.

de Ana la 29 decembrie 2016 - 11:30

Foarte frumos și neobișnuit) rochii de Seară ar trebui să fie întotdeauna neobișnuite și luminoase)

Lasati un comentariu