Ilie Ciută face ordine în cartierul Republicii şi încă e doar candidat de primar….

• publicat la: 24 mai 2016
Ilie Ciută face ordine în cartierul Republicii şi încă e doar candidat de primar….

Administraţia Kovacs-Keizer, ambii de la UDMR Carei, a fost îngenuncheată de liderul liberal Ilie Ciută. Buturuga uriaşă din faţa unui bloc din cartierul Republicii a fost scoasă în această dimineaţă sub privirile mirate ale locatarilor care nu mai aveau speranţe că se va face curăţenia cerută de ei  Primăriei de  mai mult timp.

Pe unde trece candidatul Ilie Ciută şi semnalează o problemă, administraţia actuală  reacţionează  şi o remediază.  Se pare că nici consilierii personali ai primarului încă în funcţie şi nici jurnaliştii angajaţi sub diverse forme, nu fac faţă cu informările despre starea oraşului, alta decât cea din clădirea primăriei şi calea 1 Decembrie 1918 sau Castel.

La nici o săptămână de la sesizările   legate de cartierul Republicii şi situaţia în care sunt condamnaţi să locuiască acolo careienii, administraţia Kovacs-Keizer intervine şi face curăţenie. Să nu vă aşteptaţi la nimic spectaculos dar totuşi se cheamă că ţin cont de  pagina de socializare a candidatului Ilie Ciută.

https://www.facebook.com/ciuta.ilie/posts/1714693598797238

Consilierul Ilie Ciută încă nu a ajuns primar dar  părerea lui atârnă greu în primăria Carei. Intervenţiile sale din postura de consilier local au fost mereu în favoarea careianului de rând şi al protejării firmelor locale, altele de cât cele din grupul de interes din jurul primăriei care acceptă suprapreţ la lucrări.

Marţi, 24 mai 2016, o armată de angajaţi de la DSPL din cadrul primăriei Carei a purces la scoaterea buturugii din faţa intrării unui bloc din cartierul Republicii, semnalate pentru prima dată de candidatul Ilie Ciută. În timp ce utilaje specializate se ocupau de acest aspect,  alţi angajaţi tundeau spaţiile verzi, tundeau pomii şi măturau trotuarele nereabilitate de nici o administraţie UDMR din ultimii 20 de ani.

Locuitorii din cartierul Republicii care   erau necăjiţi că nu sunt băgaţi în seamă de administraţia Kovacs-Keizer au  constatat că după vizita consilierului Ilie Ciută, liderul liberalilor  şi a postărilor de pe pagina sa de socializare,  pot beneficia de lucrări de întreţinere în cartierul lor.

Concluzia? Ilie Ciută îşi pune amprenta peste tot unde se implică! Dacă din postura de candidat face lucrurile să intre pe făgaşul normal, vă daţi seama ce  oraş am putea avea cu un Ilie Ciută primar!

Campania dusă de consilierul Ciută este una în beneficiul careienilor oneşti plătitori de taxe şi impozite. Faptele sunt cele care vorbesc  de la sine.

Buletin de Carei

comentarii

de aniko la 24 mai 2016 - 11:08

ce rusine!
dar ce oras este acesta cu asa trotuare in cartiere?
domnule Kovacs dar chiar ati lasat 8 ani acesti oameni cu asa trotuare?
daca sunteti plicitisit de ce nu lasti pe altii sa se ocupe de oras? poate aveti treaba la Debrecen la vreo casa din Józsa városrész….

de rubi la 24 mai 2016 - 11:11

szia maidan! ai ajuns la primarie acum? bine plateste lajos? dupa ce ati luat banii de la pnl ati ajuns la tulipani ca astia au banii careienilor pe mana si e greu se meri napoi la lucru dupa ce ai bagat numa mana la altu in jeb.

de victorie la 24 mai 2016 - 13:16

asa domnule Ciuta! dati pe ei si nu lasati sa isi bata joc de noi si de tot orasul!! ajunge cu dictatura udmr Carei!!!!
primar ILIE CIUTA!!!!!

de gospodar la 24 mai 2016 - 16:18

vrem primar pe consilierul ILIE CIUTA!!!!!
nu sunteti satui de ce merge prin oras de 8 ani de zile?

de Nagykaroly. la 24 mai 2016 - 16:24

Va sustinem domnule Ciuta!Nu mai vrem dictatura!!! Ne-am săturat de tot, de toţi politicienii mincinosi, de hoţie si de toate şmecheriile pe care le fac tilipanii de Carei.

de robert la 24 mai 2016 - 16:51

ce rusine ca datornicul de primar este platit din bani publici sa aiba grija de oras si se ocupa cu sporirea averii familiei sale….domnul Ciuta poate sa stea orinde vrea cu mainile lui ca sta pe banii lui nu ai orasului!
cat se plateste ca postac?

de cartieru la 24 mai 2016 - 16:51

votam pe domnul Ciuta de primar! dupa 25 de ani de udmr in Carei ajunge!

de Nagykaroly. la 24 mai 2016 - 16:53

El nu traieste din banul si din munca publicului si sta cu mainile cum vrea.Iar Tov. Tulipan aplauda tampeniile , indicatiile si lauda pe Ceausescu .

de Lorand. la 24 mai 2016 - 17:35

Ciuta este un om cinstit cu bun simt si este capabil sa fie primarul nostru.Jos dictatura Kovacs Jeno Eugen Pinochio MICINOSUL!Care ne jigneste ne face prosti iar apoi ne cere votul nostru si ancrederea.

de pro ciuta la 24 mai 2016 - 20:44

Stimata Doamna!
Sincer sa fiu nu sunt curios cum ar arata orasul nostru cu un primar Ilie Ciuta !
Poate cei din Drobeta Turnu Severin , Iasi , Zlatna sau Bucuresti ar fi !
Cei din Carei sunt interesati sa aiba LINISTE !!!!!

Va rog sa publicati si acest comentariu cu toate ca nu ridic in slavi omul minune al secolului XXI – candidatul liberal Ilie Ciuta – responsabilul cu scandalul in Municipiul Carei !
Acesta este a treia oara cand scriu acest comentariu !
Va multumesc , cu respect !!!!!

de probunastare la 24 mai 2016 - 20:53

nu te baga nimeni in seama si ai reusit sa bati tastele paina ai reusit sa pui un comentariu? in Carei e nevoie de bunastare nu de liniste complice la smenurile primarului Kovacs cu vicele keizer care dau lucrarile la angajati din primarie sau la firmele prietene din livada sau la marghita.Pentru asa ceva vreti liniste ca sa nu se auda ce faceti voi cu banii carienilor? Daca esti curios cum arata un oras ca si Drobeta te rog sa intrebi la liceul Teoretic pe doamna Mentiu care umbla peste tot sau pe cei cu sportul care mai ies din Carei si nu stau numai ascunsi ca si tine pe sub masa primarului ca sa prinzi osul gol ce arunca de la masa! Fara respect pentru slugi ca tine!

de probunastare la 24 mai 2016 - 21:24

esti cam dus amice daca crezi ca visele tale prin europa au credibilitate in Carei…mare suparare pe capu vostru ca cineva baga in seama romanii din Marna si Ianculesti .ai luat mai multe pastile si ai prins de taste bine si crezi ca cineva te si baga in seama.si ceausescu a mers mii de km si am vazut ce a fost in stare. Ai frica de raspunsul de la dna Mentiu despre Drobeta? sau de salariul primarului ciuntit de finante pt datoriile de la falimentul firmelor sale. suspect de bine merge firma dupa ce a ajuns primar si trece marfa ba pe kmrom ba pe romika la valaj.
Ceva noutati despre capul scos de kovacs cu firmele din livada si marghita? nu mai tine asa mult gura deschisa ca inghiti prea multe galuste. ai grija ca se impart pijamalele si iar nu mai poti sa ai jucaria la mana. poate visezi cum aduci din europa cand calatoresti ceva bani sa platesti la primar datoriile ca face orasul de rusine ca in istoria Careiului nu a fost asa un primar care sa nu aiba nici casa pe nume si miliardele datorie!

de sergiu la 24 mai 2016 - 21:30

daca domnul Ciuta nu ar face angajari cu carte de munca unde ar lucra etnicii maghiari pentru care primaria nu asigura loc de munca postacule tulipan? pe tine nu te primeste nimeni in Europa si trebe sa te intorci la Carei?
mergi tu mai departe pe drumul tau din Europa ca noi tot pe Ciuta votam!

de ALEGATOR la 25 mai 2016 - 08:11

Al votam pe dl Ciuta , ai votam pe toti sa nu se mai certe intre ei .
De cate ori trebuie votati ??? o data , de doua ori ca pe toti ai votam
La vot toata lumea

de Panther la 25 mai 2016 - 16:11

Cel cu numele de Nagykaroly sunt tot cei de la redactie isi dau lauri singuri

de marta la 25 mai 2016 - 16:55

dovedeste ca este asa! altfel si eu pot sa spun ca tu esti consilierul primarului si ii iei mereu apararea indiferent ce face.
adevarul e ca pozele vorbesc de la sine si nu le puteti dovedi ca sunt mincinoase!
ati crezut ca daca voi nu arati ce se intampla in oras nimeni nu vede?

de Ionel LUPU la 25 mai 2016 - 17:29

Pe baza fotografiilor, eu aflat la mare distanta de CAREI cunosc foarte bine care este nivelul de gospodarire al orasului…… Comentariile care incearca sa apere inactivitatea perechii KOVACS-KEIZER probabil ca sunt ale unor udemeristi …. Ne-am edificat si in ceea ce priveste …UDMR-ul !!!!

Lasati un comentariu