Incident fără precedent. Un angajat al primăriei Carei sare la un consilier care vrea să facă poze la lucrările de reparaţii drumuri

• publicat la: 24 mai 2016
Incident fără precedent. Un angajat al primăriei Carei sare la un consilier care vrea să facă poze la lucrările de reparaţii drumuri

Campania electorală din municipiul Carei ia tente agresive.  Cum era de aşteptat, politica dusă de presa aservită primarului actual care mai doreste un mandat, a dat roade. Incitările constante la adresa contracandidatului primarului , consilierul local Ilie Ciută  care are curajul de a spune lucrurilor pe nume, au determinat reacţii  necontrolate ale unor angajaţi  ai Primăriei Carei.  Un muncitor de la DSPL din cadrul primăriei Carei, a încercat să îl agreseze pe consilierul local Ilie Ciută când acesta a mers să urmărească  lucrările efectuate de muncitori pe spaţiul public de pe strada Albinelor.

Muncitorii sunt aceiaşi care au fost trimişi să arunce criblură  şi pe alte străzi sau care turnau  un amestec lichid cu găleata în gropile de pe strada Tudor Vladimirescu. Aceşti angajaţi sunt doar executanţii acestor lucrări stabilite de şefii lor  şi nu au nici o vină pentru situaţia actuală cu care se confruntă infrastructura rutieră din oraş. Probabil că şefii lor plătiţi regeşte de primăria Carei le dau informaţii eronate despre consilierul Ciută care verifică mereu modul de cheltuire al banului public. Unii dintre angajaţi, sub protecţia anonimatului,  se plângeau   că sunt prost plătiţi şi mai trebuie să facă şi ore suplimentare.

Consilierul local Ilie Ciută este spaima administraţiei locale Carei, majoritar UDMR, care se vede pusă în situaţia de a da socoteală pentru modul de cheltuire al banului public  sau despre modul de acordare al unor contracte sau despre lucrările încredinţate la suprapreţ.

Anunţul despre incidentul de astăzi a fost făcut de consilierul local liberal pe pagina sa de socializare.

https://www.facebook.com/ciuta.ilie/posts/1717932768473321

Apropierea alegerilor locale unde primarul este şi candidat pentru un nou mandat şi imposibilitatea de a reabilita tot ce nu  s-a făcut în ultimii 8 ani de zile crează agitaţie  în Primăria Carei care este speriată de spectrul pierderii alegerilor şi implicit a privilegiilor de care au  beneficiat   şefii de departamente. Tot în această perioadă de dinaintea alegerilor locale a  mai avut loc un incident  în cadrul Biroului electoral de Circumscripţie 2 Carei unde  reprezentantul PNL în acest birou a fost împiedicat să urmărească listele de semnături ale altor formaţiuni precum şi să aibă acces la statistica solicitată la finalul termenului de depunere a dosarelor cu semnături.

Administraţia locală este deranjată de faptul că  doar consilierii liberali sunt interesaţi de soarta banului public şi de calitatea lucrărilor ce se efectuează pe raza municipiului Carei , de faptul că aceştia nu au acceptat  să facă parte din alianţa din jurul actualului primar cu reţinere pe salariu pentru datoriile la buget.

Incidentul de pe strada  Albinelor  este unul fără precedent în judeţ şi se pretinde a fi înfierat  ca  atare. Violenţa şi agresivitatea nu sunt modalităţi de rezolvare a problemelor şi nu pot fi acceptate într-o societate civilizată.

Buletin de Carei

comentarii

de alex la 24 mai 2016 - 20:15

saracii muncitori sunt folositi de sefii lor ca sa lucre pina pica de oboseala si banii multi merg tot la sefi!
ce stie muncitorul despre ce vorbeste un consilier la sedinta? ei aud numa ce zice sefu si cum sefu trebe sa tina cu dintii de salaru dat de jenou va dati seama ce iese.nu cumva adorian e sefu?

Lasati un comentariu