Iohannis și Cioloș, discuție despre salariile bugetarilor altele decât cele din administraţia de la Carei

• publicat la: 17 mai 2016
Iohannis și Cioloș, discuție despre salariile bugetarilor altele decât cele din administraţia de la Carei

Președintele Klaus Iohannis a avut marți o întâlnire de lucru cu premierul Dacian Cioloș, în care s-a discutat despre „principiile” care au fundamentat proiectul de ordonanță de urgență privind salarizarea bugetarilor, a anunțat Administrația Prezidențială într-un comunicat.

„Cei doi oficiali, alături de reprezentanți ai Administrației Prezidențiale și ai Guvernului, au discutat despre priorități ale Executivului și modul de abordare a acestora în perioada următoare. Un accent deosebit a fost pus pe principiile care au fundamentat proiectul de ordonanță privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Actul normativ vizează în primul rând corectarea deficienței de încadrare și a disfuncționalităților în sistemul bugetar”, se menționează în comunicatul publicat de cotidianul.ro.

Cu totul alta este  situatia la primaria Carei unde salariul mediu  al aparatului primarului  depaseste echivalentul a 970 de euro. Avem un administrator public remunerat cu peste 10.400 lei lunar dar si sefi de departamente cu salarii ce depasesc  7.700 lei lunar. La acestia se adauga personal de la diferite departamente care pe langa pensie mai incaseaza si un salariu de la primarie sau angajati platiti din bani publici care deruleaza afaceri cu primaria Carei  prin firmele de familie.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu