…”mi-am văzut moartea cu ochii”…Atentat la siguranţa cetăţeanului careian

• publicat la: 6 mai 2016
…”mi-am văzut moartea cu ochii”…Atentat la siguranţa cetăţeanului careian

La data de 26 aprilie 2016, ziua în amiaza mare,  în spatele blocului 6 din cart. Eliberării, o femeie a fost atacată de câini în municipiul “bijuterie”  Carei.

Şi la această dată, femeia muşcată de haita de câini umblă la tratament la Satu Mare, pe  cheltuiala ei. Declaraţiile acesteia sunt şocante.

Am mers în spatele blocului 6 din cart.Eliberării pentru a ajuta la remedierea unei pene la maşina fratelui meu. Puţin mai departe de noi, după bara de bătut covoare, erau nişte câini pe care nu i-am băgat în seamă. Nu sunt sperioasă de felul meu şi nici firavă dar când am văzut haita de câini că se apropie în fugă , cu colţii la vedere şi mârâind într-una, am îngheţat de frică. Erau vreo 4-5, nu i-am văzut atunci prea bine câţi erau pentru că totul s-a petrecut foarte repede. Doi din ei m-au prins de picior cu colţii lor şi alţii mi-au sărit în faţă, în spate….Am urlat cât am putut de tare….Un grup de tineri rromi a  ieşit din blocul fostei garnizoane şi cu 2 bâte  şi o mătură de nuiele au reuşit să îi alunge….În clipele acelea mi-am văzut moartea cu ochii…tinerii au venit să mă ajute să mă ridic şi au fost drăguţi, au tot întrebatNéni, fáj  nagyonNu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu, a declarat doamna M.D.

Ulterior, aceasta a primit îngrijiri medicale de la Spitalul Municipal Carei şi trebuie să meargă periodic la vaccinare în Satu Mare. Aceste cheltuieli le suportă singură. Dânsa a fost deranjată de faptul că au fost făcute nişte afirmaţii potrivit cărora incidentul nu este unul real.

Cartierul Eliberării nu este  singura zonă unde câinii fără stăpân se plimbă liberi. La fiecare colţ de stradă din centru se află câte un maidanez.

comentarii

de fane la 6 mai 2016 - 20:50

D-na ar fi cazul sa fie raspunzatoare pentru aceasta situatie, pentru-ca ea primeste baniiiii…… destui de multi de la primarie pentru adapostirea si hranirea acestor caini, nu sa-i hraniasca pe strada aratandusi afectiunea fata de caini. Acuma ar fi cazul sa-si arate afectiunea fata de aceasta persoana si sa-i plateasca toate cheltuielile si ceva daune pentru spaima si suferinta ei. A dat in judecata persoane pt. maltratarea unor caini acuma ea nu trebuie sa fie data in judecata????????

de A. M. la 6 mai 2016 - 21:44

Seara nu se mai iese din casa ,asta dacă ești locuitor al Careiului! Dacă nu te musca cainii atunci cazi în gropile din trotuare . Singura scăpare e ca pana seara sa îți termini toată treaba în spațiul public ! Altfel trăiești secvente horror pe pielea ta ! Careiului se transforma într-o sălbăticie crunta ! Atât câini , țigani violenți, cerșetori care te iau cu „japca” , parașute la Unicarm cu tot cu „peștii ” lor pe lângă care îți trebuie garda de corp sa treci ca altfel se leagă de tine , la domnișoare ma refer …. Ehhh , ce sa facem, trebuie sa ne obișnuim! Primarul ,părerea mea ,slabe șanse sa fie schimbat ,deci în următorii 4 ani va fi Orașul Groazei ! Politia Locala e mana în mana cu parașutele, cu absolut.toate. Sunt cei mai cuminți, dacă le dai o mica atenție sau ii.lasi în pace sa își vadă de odihna lor în timpul orelor de serviciu ,ești cel mai bun prieten cu ei , te-ar lasă să faci ce infracțiune vrei tu . Sălbăticie curata !!!

de oras distrus la 7 mai 2016 - 06:47

Ce se va antampla cand turistak es a vizitatorii din strainatate vor pati asa?

de oras distrus la 7 mai 2016 - 10:11

Siguranta cetateanului din Carei este o poveste .

de Vasi la 7 mai 2016 - 13:57

Si madam de la asociatie ce pazeste ca bani ia de la primar pe mancare dar primeste mancare zi de zi si de la sponsori!

de Marcel la 7 mai 2016 - 16:15

domnul Ciuta e cel mai potrivit pentru primar daca se vrea binele orasului si nu a unei famiglii

de lola la 7 mai 2016 - 17:55

Puteti vedea o crecatorie de caini si in curtea fostei fabrici de tutun.

de localnic la 8 mai 2016 - 19:47

doamna se ingrijeste de cainii mari din primarie … daca suni ca ai gasit un caine pe strada zice ca nu are loc la adapost ….. E foarte ocupata cu constructia casei pentru
Ficasa ….

Lasati un comentariu