Minunăţiile de pe strada Alexandru Vlahuţă şi plătitorii de impozite

• publicat la: 31 mai 2016
Minunăţiile de pe strada Alexandru Vlahuţă şi plătitorii de impozite

Priviţi dragi cititori o altă stradă  din municipiul Carei. Este strada pe care se află căminul de bătrâni. Scrisorile numeroase trimise de candidatul Kovacs (susţinut de primarul Kovacs prin presa aservită) către careieni  cer  un nou vot pentru dezvoltarea oraşului. Nu înţelegem   ce înseamnă pentru actuala administraţie …oraşul.  Care anume zone  reprezintă pentru primarul şi viceprimarul care mai vor un mandat …oraşul?

Aceste trotuare din faţa căminului de bătrâni adică Centrul de îngrijire Alexandru fac parte din Carei, oraşul bijuterie?

Oare din oraş face parte şi stadionul?  Sau străzile limitrofe? Am văzut calitatea lucrărilor de la adăpostul de noapte unde a fost inaugurată o sală de rugăciuni şi  un robinet în curte  la care să se spele toţi cei 10 locatari.

Vă prezentăm  în continuare strada Alexandru Vlahuţă pe care este situată Casa de Bătrâni adică Centrul de îngrijire Alexandru precum şi gardul  ce împrejmuieşte stadionul.

Pe strada Vlahuţă, casele care sunt în continuarea căminului de bătrâni nu au trotuar!

Locuitorii au semnalat în numeroase rânduri la primărie situaţia lor  dar fără nici un rezultat. Au fost trataţi la fel ce cei de pe oricare stradă din oraş care nu este în plin  centru. Adică ignoraţi.

Aşa arată strada Vlahuţă  care nu face opinie separată de celelalte străzi unde după câteva luni de la finalizarea lucrărilor Apaserv au început reparaţiile.

Oamenii sunt gospodari, au case şi curţi frumoase  şi plătesc taxe şi impozite locale ca şi cei care locuiesc pe străzi cu trotuare. Unii şi-au turnat trotuar dar nu este normal ca primăria să deconteze până şi foi de dafin sau boia pentru  manifestările UDMR  sau caii de rasă pentru o asociaţie a unei consiliere din primărie iar pentru locuitorii Careiului să nu amenajeze un trotuar cu atât mai mult cu cât aceşti locuitori sunt plătitori de taxe şi impozite.

Rugăm conducerea oraşului ca măcar în ceasul al 12-lea să recunoască că şi aceste străzi aparţin de  Carei, că nu a fost suficient de interesată de soarta careienilor alţii decât cei din grupul de interes.

Pentru un Carei paşnic avem nevoie de adevăr şi de dispariţia Corupţiei din primărie.

Careienii au nevoie de drumuri circulabile, de trotuare , de toalete curate şi decente la stadion, de întreţinere şi de seriozitate îmbinată cu profesionalism din partea administraţiei locale.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu