Primarul Kovacs bate toţi careienii la capitolul Datorii. Câştigă şi la Intoleranţă

• publicat la: 4 mai 2016
Primarul Kovacs bate toţi careienii la capitolul Datorii. Câştigă şi la Intoleranţă

După 2 mandate şi numeroase acţiuni menite a dezbina comunitatea multietnică careiană, primarul Kovacs  îşi păstrează poziţia de prim datornic al oraşului.

Este persoana fizică ce are reţinere pe salariu, din 2008, pentru datoriile cumulate la bugetul de stat în urma falimentări firmelor sale de mobilă.

Este elementul la care excelează în faţa consilierului liberal Ilie Ciută, candidat la primăria Carei. Urmărind Declaraţiile de Avere postate pe site-ul primăriei Carei, putem constata că nici la acel capitol nu există termen de comparaţie între cei doi lideri de partid din mun.Carei. În timp ce primarul circulă în maşină cumpărată din fondurile Fundaţiei locale de Turism, consilierul Ciută are în proprietate şi maşini şi imobile dar şi o firmă de producţie, aceiaşi de peste 25 de ani.

Şi capitolul Intoleranţă  este câştigat detaşat de primarul Kovacs care refuză să pună în aplicare o hotărâre a Consiliului Local de reabilitare a aleilor din cimitirele româneşti spre deosebire de consilierul Ilie Ciută care a intervenit în CL pentru a se monta un aparat de aer condiţionat în capela romano-catolică din cimitirul Rozalia.

Acelaşi capitol de Intoleranţă este  garnisit cu refuzul primarului Kovacs de  a reabilita soclul de la bustul lui Simion Bărnuţiu şi Avram Iancu din municipiul multietnic Carei spre deosebire de consilierul Ilie Ciută care a votat pentru bustul lui Florian şi al grofului Karolyi, conform Proceselor Verbale ale şedinţelor respective.

Buletin de Carei vă oferă şi înregistrarea şedinţei în care echipa de consilieri UDMR al căror preşedinte este primarul Kovacs a votat împotriva amplasării bustului poetului naţional Eminescu în oraşul multietnic Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2015/09/primarul-kovacs-sutine-ca-nu-e-impotriva-unui-bust-al-lui-eminescu-in-carei-dar-inregistrarile-dovedesc-minciuna.html

https://www.youtube.com/watch?v=i4YOdueAUC4&feature=youtu.be

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 4 mai 2016 - 18:31

Careianul / 4 ore ago / și-a început serialul de intrebări tâmpite si care, evident, vor fi și extrem de tendențioase, formulate în așa fel incât, dacă se poate (dar noroc că nu-l duce mintea pe sas la așa ceva!) răspunsurile, oricum ar fi ele scrise, să-l avantajeze in primul rând pe primașul-nănaș în fața electoratului captiv, fraier și credul.

Iar Kovács va răspunde la întrebarea sasului cel fin cu pixul căplenarului. Apoi, finul sas va traduce răspunsul căplenarului din limbul magyar în limba română. Chestia asta se numește diviziunea socialistă a muncii intre sclavii primașului.

„Prima întrebare adresată candidaţilor Eugen Kovacs (UDMR), Ilie Ciută (PNL), Ionuţ Oneţ (PSD) şi Pinter Jozsef (ALDE) este: Vi se pare corect să încercaţi să vă eliminaţi contracandidaţii depunând plângeri penale împotriva lor şi câte plângeri penale la adresa contracandidaţilor aţi depus în ultimele 12 luni?

OdeC va transmite întrebarea tuturor celor patru candidaţi la funcţia de primar al Careiului. În cursul zilei de mâine vom publica răspunsurile pe care le vom primi de la dânşii. (…) Vor urma şi altele.”

Haoleuuuu, mânca-ți-aș, ce driaku’ ne facem dacă vor urma și altele ??? 🙂

de Denis la 4 mai 2016 - 20:31

Vi se pare corect ca un candidat de primar sa ascunda informatii despre activitatea lui? Vi se pare normal ca primarul sa sustina alti doi candidati? Cine sa faca plangeri penale cand ei sunt toti la limita penalului…sa fim seriosi!
Curtea de Conturi e la Carei de o luna de zile si amicu de la odoreu trage la greu sforile pentru jenika asa ca despre ce vorbim?
Singurul candidat independent financiar este Ilie Ciuta. Ceilalti depind de locul de munca.

de ani la 27 mai 2018 - 07:02

Ca sa faci plangere penala trebuie sa ai o cauza. Presa primarului vrea sa ascunda cauzele si sa nu afle careienii de ele?

Lasati un comentariu