Scandal de Paşti pe Calea Armatei Române

• publicat la: 2 May 2016
Scandal de Paşti pe Calea  Armatei Române

În seara  zilei de Paşti, la ora 21.50, patrula de siguranţă publică din cadrul Biroului Ordine Publică Carei, a fost solicitată prin apel la SNAU 112 să intervină  pentru aplanarea unui scandal la un bar situat pe Calea Armatei Române.

La faţa locului s-a constatat faptul că între doi bărbaţi, clienţi ai localului a izbucnit un conflict spontan, astfel că Istvan V. de 30 ani din comuna Supur, i-a produs prin lovire leziuni la mână şi picior numitului Tibor K. de 38 ani din Carei.

În timpul altercaţiei victimei i-au fost distruşi ochelarii de vedere dar au fost provocate şi alte distrugeri asupra scaunelor şi scrumierelor de pe terasă, în dauna proprietarilor localului, în valoare aproximativă de 600 lei.

Împotriva agresorului se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

comentarii

de Horia Mărieș la 2 May 2016 - 13:02

Pardon !?!

Cumva incidentul dintre bețivani a avut loc pe o terasă (unde se poate fuma) aflată pe domeniul public?
Patronul barului avea cumva o listă semnată de 300 de susținători (toti niște bețivani notorii)?

Pentru asta le-a aprobat oare C.L. Municipiul Carei in ultima sedință, cea din 27 aprilie 2016, lui Brém și lui Comiati inființarea unor “terase afumătoare” aflate pe teren public, pe spațiul verde dîntre trotuar și carosabil?

Ca să se demonstreze cá betivanii careieni mai au sânge ín instalatie si cá se pot cafti fără jenă pãnă și in seara zilei de Paști?

Poate că indivizii aveau tot dreptul să-și scoată unul altuia ochii fiindcâ nu erau nici ortodocși și nici greco-catolici, dacă-i chema István și Tibor.

Bravo, destepți consilieri mai are Careii Mari dar mai ales Nagykároly!

Să ne trăiascâ!
Dar doar până dupa alegerile din 5 iunie a.c.
Nici un minut mai mult.
Să ne lase!
Hasta la vista, baby!

Lasati un comentariu