Succesul politicii UDMR Carei în sectorul social. Careieni sub cerul liber

• publicat la: 19 mai 2016
Succesul politicii UDMR Carei în sectorul social. Careieni sub cerul liber

Semnalăm Primăriei Carei un alt caz social care confirmă politica de succes a UDMR şi în acest sector, primarul fiind şi preşedintele UDMR Carei. Ocupaţi cu campania electorală, primarul şi viceprimarul au uitat să se mai ocupe şi de problemele oraşului deşi mandatul  lor se încheie la data de 5 iunie.

Cu doi consilieri personali angajaţi din presa maghiară primarul Kovacs nu are cum să fie ţinut la curent cu cotidianul careian  cât timp aceştia sunt preocupaţi  doar de denigrarea singurului contracandidat al lui, liderul liberal Ilie Ciută.

Astfel, la cazul femeii care dormea sub cerul liber pe strada Mioriţei în plin sezon friguros sau al familiei ce doarme în maşina de lângă garajele din spatele Pieţei 1 Mai de peste 6 luni de zile  se adaugă acum şi cazul unui tânăr de 18 ani care a rămas pe drumuri din motive încă puţin cunoscute.

Acesta şi-a improvizat un mic culcuş sub geamul de la parterul unui bloc din cartierul Eliberării. Are o canapea, o plapumă , chiar şi o mică prelată care îl fereşte de ploaie. Cu mâncarea se descurcă cum poate iar cu igiena zilnică…

Pentru acest tânăr  viaţa nu are aceleaşi reguli ca  şi pentru cei care au o familie şi un acoperiş deasupra capului. Pentru el nu se acordă o locuinţă socială pentru că acestea se împart la persoanele din grupul de apropiaţi ai primăriei Carei, persoane care au un salariu peste media pe economie şi  au şi un acoperiş deasupra capului.

Ce este curios e că în niciunul dintre cazurile semnalate de către Buletin de Carei cu ajutorul cititorilor careieni, Poliţia Locală din subordinea primăriei Carei nu a sesizat absolut nimic. Oameni care dorm în plină stradă de luni de zile sunt invizibili pentru cei care sunt plătiţi pentru asigurarea ordinii publice de către administraţia UDMR Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de pro ciuta la 19 mai 2016 - 22:30

Stimata „Doamna” de ce tot semnalati ?
De ce nu va ocupati de problema ?
Daca va intereseaza soarta tanarului de nu-l angajati la firma Dvs. minune de garaj ca sa va lucreze pentru bani marunti ?
De ce nu-l primiti la Dvs. in casa ?
Presupun ca Dvs. considerati ca si aceasta este atributia primarului .

de Buletin de Carei la 19 mai 2016 - 23:12

De ce vă deranjează realitatea? De ce vreţi să vă ascundeţi după poze cu floricele când realitatea bate filmul? Pentru ce există Poliţie Locală şi serviciu de asistenţă socială? Vreţi să încasaţi doar banii şi munca să o presteze alţii? Atribuţia primarului e să folosească banii oraşului în interes personal?

de robert la 20 mai 2016 - 07:45

mare suparARE la postacii covacisti ca se vede in poza modernizarea orasului si cum sunt lasati pe strada tinerii fara locuinta! a incasat primaria banii pentru centrul social si acum vrea sa scape de cazurile sociale si sa arunce in curte la firma lui domnul Ciuta. primarul Kovacs a falimentat firmele lui de mobila si e tare suparat ca Ciuta are aceiasi firma de 25 de ani…mare suparare la tulipanii condusi de un presedinte datornik…oare cum sunt ceilalti daca presedintele este asa?

de nelutu la 20 mai 2016 - 08:01

orasul e plin de astfel de cazuri si
nimeni nu face
imic pentru ei..la adapostul de noapte din curte de la bibliotec
lajos ameninta pe toti care spun
ceva la buletindecarei si atunci ce
solutii sa asteptam de la u asa om,?
am vazut cum arata la stadion locul und
trebuie sa mearga si imparatul pe
jos si nu stiu cum nu ii crapa /
obreaz de rusine sau poate crede ca asa trebuie sa arate.
un primar plinde datorii si un vic care a pus
pe angajatul sau sa candideze fac legea in orasul Carei

de greblul la 20 mai 2016 - 08:04

postacii covacisti vor sa arunce oamenii strazii in curte la domnul Ciuta.. Da la ponivas cu fetitele nu au loc??? acolo dupa paravanul de trestie nu se poate face pentru ei un loc???? numai cei cu tanga poate sa intre acolo?

de irina la 20 mai 2016 - 08:07

si eu tot spun la laici al meu sa faca ceva pentru acei oameni dar a spus ca si in america asa a vazut si trebuie sa aducem mai multi si la carei ca sa se simta ca la americani in brooklin

de Tudor la 20 mai 2016 - 08:12

Citesc cu tristete ce a ajuns Careiul meu drag cu aceasta conducere deloc profesionista. Urmaresc imaginile din oras si nu imi vine sa cred cat a decazut in ultimii ani. Noroc cu copacii ca mai iau din imaginea drumurilor proaste si a trotuArelor dezastruoase. Mama mea sta in zona Petritelep si acolo strazile sunt multe de pamant. Ce pacat ca a u fost scosi trandafirii ca sa puna cineva iarba si ce pacat ca Monumentul este ascuns de tuia inalti cand ar trebui sa ne mandrim ca avem in oras asa opera monumentala. Sper ca ceva se va schimba ca prea a intins bratele caracatita coruptiei peste tot Careiul!

Lasati un comentariu