Ţigări de contrabandă la intrarea în Carei

• publicat la: 14 mai 2016
Ţigări de contrabandă la intrarea în Carei

Ieri, 14 mai a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de competenţă.

Astfel, în jurul orei 14.30, un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit în trafic pentru control, pe DN 19, la intrarea în municipiul Carei, un autoturism marca Fiat, condus de către cetăţeanul român Ioan C., de 31 de ani, domiciliat pe raza jud. Bihor.

Cu ocazia controlului, lucrătorii noștri au descoperit, pe bancheta din spate a autoturismului, mai multe colete cu ţigări, acoperite cu o pătură, motiv pentru care s-a luat măsura conducerii şoferului împreună cu maşina la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii baxurilor cu ţigări s-a constatat că este vorba de 2.989 pachete, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 30.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 7.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar cetățeanul român este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Sursa: Politia de Frontiera

Lasati un comentariu