Timp de mai multe mandate un consilier local a provocat mai multe schimbări decât mulți primari

• publicat la: 25 mai 2016
Timp de mai multe mandate un consilier local a provocat mai multe schimbări decât mulți primari

Deși pot fi numărați pe o mână oamenii care mai cred în administrație, politicieni și oameni în funcții publice, mai există totuși aleși care nu fac notă discordantă față de colegii lor și chiar se dedică funcției pentru care au fost aleși, deși sunt puțini cei care le apreciază efortul. Se spune că aceștia reușesc să se pună mai bine în pielea celor care l-au votat și astfel îi e mai ușor să le înțeleagă nevoile.

A demonstrat acest lucru timp de 16 ani consilierul PNL Carei, Ilie Ciută, care a fost mereu apreciat de oameni pentru că a reușit să îi înțeleagă și să îi asculte de câte ori au avut nevoie nu doar în perioadele electorale.

Din discuțiile purtate cu oamenii pe perioada mandatelor de consilier, Ilie Ciută a redactat proiecte de hotărâre de consiliu local, care prevedeau atât investiții mai mari de care careienii aveau nevoie, dar și acțiuni edilitare. Cele mai multe dintre ele au fost ucise din fașă de către restul consilierilor de la celelalte partide, ca mai târziu, după câteva luni sau ani  să le rescrie și să își asume reușita lor.

Totuși aceste piedici și blocaje nu l-au descurajat pe consilierul Ilie Ciută să meargă mai departe,iar atunci când ceilalți s-au împotrivit total ideilor și proiectelor sale, acesta a găsit alte soluții pentru a le duce la bun sfârșit. Așa s-a întâmplat cu reabilitarea bustului lui Simion Bărnuțiu, care după ce a fost refuzată să fie prinsă în bugetul local a fost realizată din fondurile proprii ale consilierului liberal.

integral pe obiectivsm.ro

comentarii

de Panther la 25 mai 2016 - 15:59

Minciuni..cum sa zici ca din banii lui a facut bustul…pana in ziua de azi nimeni nu avea habar cine este…’marele schimbator’ care pune meciurile de fotbal pe pliant

de marta la 25 mai 2016 - 16:58

vezi ce patesti daca nu stii sa citesti corect? cate clase ai terminat? ai auzit ce inseamna reabilitare? stii sa folosesti un dictionar? daca tu esti ignorant nu suntem toti la fel.
spui ca nu iti place pliantul cu meciurile? nu te uita la el atunci…sa nu spui ca nu ai citit tot articolul pentru ca nu stii sa dai un click pe link…..sa nu spui ca esti jeno ca altul nu am mai auzit sa nu stie la calculator

Lasati un comentariu