„Veselii” de la volan reţinuţi de Poliţia Rutieră Carei

• publicat la: 2 mai 2016
„Veselii” de la volan reţinuţi de Poliţia Rutieră Carei

În data de 01.05.2016, in jurul orei 02.20, poliţiştii Biroului Rutier Carei, l-au depistat in trafic pe numitul Zsolt C.de 27 ani , din  Carei,  care conducea pe strada Viilor un autoturism marca BMW.

La controlul efectuat, s-a stabilit că cel de la volan avea o concentraţie acoolică de 0,53 mg/l în aerul expirat.  Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, urmând a fi cercetat  pentru comiterea infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are în sânge o imbibaţie alcoolică peste limita legală,,.

În data de 02.05.2016, in jurul orei 02.40, poliţiştii Biroului Rutier Carei, l-au depistat in trafic pe numitul Nicolae I. de 22 ani , din localitatea Dindeşti,  care conducea pe strada Viilor din municipiul Carei  un autoturism, cu toate că înainte de a se urca la volan consumase băuturi alcoolice.

Rezultatele testării au relevat faptul că acesta, avea o concentraţie acoolică de 0,89 mg/l în aerul expirat

Extinzând verificările, poliţiştii au constatat că cel de la volan nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală“ şi “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere“

Lasati un comentariu