Accident la Dindeşti cu şofer din Ianculeşti. Un rănit din Carei

• publicat la: 26 iunie 2016
Accident la Dindeşti  cu şofer din Ianculeşti. Un rănit din Carei

În data de 24.06.2016, în jurul orelor  03.58,  polițiștii Biroului Rutier Carei au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier, produs pe DC 124 în localitatea Dindeştiu Mic, județul Satu Mare.

La fața locului s-a stabilit  faptul că,  conducătorul auto T. Romulus de 49 ani,  din Ianculești,  pe fondul neadaptării vitezei,  într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului rutier a rezultat accidentarea ușoară a numitului S. Gioni, de 39 ani, din Carei, pasager în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Totodată  s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

comentarii

de sandu la 26 iunie 2016 - 22:18

a lui todea de la animale… pupila lui loicica kknaru de la stadion cu valoare zero…..injura angajatii si se inroseste daca se nerveaza…acolo se da sesu pentru maimutele sugative

Lasati un comentariu