Accident uşor pe Calea Mihai Viteazu. Atenţie şoferi la drumurile careiene

• publicat la: 4 iunie 2016
Accident uşor pe Calea Mihai Viteazu. Atenţie şoferi la drumurile careiene

Un accident usor in care au fost implicate 3 masini a avut loc in cursul după amiezii de astăzi pe Calea Mihai Viteazu din mun.Carei, colţ cu strada Gheorghe Lazăr.

Priviţi imaginile cu drumurile Careiului. Nimic nu te pregăteşte pentru bubuiturile care vor urma după ce  îşi apare brusc în faţă o …denivelare TOTAL nesemnalizată!

Oraşul cu infrastructura rutieră  şvaiţer este condus de un grup de interes  lipsit de profesionalism şi viziune în perspectivă pentru careieni. Un bulevard pe 4 benzi, de la intrarea în oraş arată ca  în imagini. Important e că au fost plătiţi bani publici pentru trasare….

Solicitarea din partea unor careieni de a ne deplasa la faţa  locului ne-a dat posibilitatea de a observa şi  stadiul în care se prezintă trotuarele şi drumurile adiacente bulevardului de intrare .  Acesta este Careiul ce se înconjoară paşnic dar dezastruos artera principală Calea 1 Decembrie 1918 renovată din fonduri europene.

Atenţie şoferi! Atenţie pietoni care circulaţi pe acele trotuare!

Buletin de Carei

comentarii

de x la 6 iunie 2016 - 22:55

Deoarece sunt implicatul acestei eveniment rutier nu am fost întrebat și nu am fost de acord cu redarea acestuia pe acest side fals cu această știre. Din acest motiv redacrea acestei știre fără acordului meu personal vor fi sancționată cu legea !!!!!,… deoarece evenimentul rutier a fost rezolvată imediat prin calea amiabilă!!!!!!
Fapt pentru care vor lua măsuri LEGALE pentru redactarea unui eveniment personal foarte pozitiv fără acorul personalului implicat!
Trăim în UE și acesta înseamnă DREPT!
Această știre este mai mult decăt un comentariu. Este dreptul NELEGAL al unei persoane NELEGALĂ într-un eveniment rutier neîntrebat de către paticipanți și care au filmat sau au fotografiat urmările unei eveniment rutier fără acordul implicatelor acestea!!!!!!! Pentru reactare falsă vor lua măsuri legale privind DREPTULUI PERSONAL combatînd de Lege nr 677/2001 din 21/11/2001 lerele art 13, a sau literele a.b și c. În urmări vor aștepta

Lasati un comentariu