Bătăi pe fondul consumului în exces de alcool

• publicat la: 13 iunie 2016
Bătăi pe fondul consumului în exces de alcool

Polițiștii Secției Rurale Tășnad,  au identificat în cursul zilei de ieri doi bărbați, bănuiți de comiterea unui furt dintr-o anexă gospodărească din comuna Craidorolț.

La sediul secției de poliție s-a prezentat în data de 12.06.2016 proprietarul unei gospodării din comuna Craidorolț, care a reclamat faptul că în cursul nopții trecute, persoane necunoscute i-au sustras cherestea și un fierăstrău.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Secției Rurale Tășnad  i-au identificat în scurt timp pe principalii bănuiți, ca fiind A.B. de 28 de ani din Eriu Sâncrai și N.S. de 29 de ani din Carei.

În fapt, cei doi au pătruns în noaptea de 11/12.06.2016  în curtea păgubitului și dintr-o anexă ar fi sustras mai multe bucăți de cherestea și un fierăstrău, prejudiciul creat fiind recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Cercetările  continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

În data de 12.06.2016,  la ora 22.25, patrula mixtă de ordine și siguranță publică a Poliției Municipiului Carei, formată dintr-un polițist și un jandarm, a fost solicitată să intervină pentru aplanarea unui conflict pe strada Bălților din Carei.

La fața locului s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani din localitate, pe fondul consumului de alcool  și a unor discuții contradictorii, ar fi fost agresat fizic prin lovituri în zona feței, de către S.S de 35 de ani,tot din Carei.

Victima, suspectată de fractură de piramidă nazală, a fost transportată la spital pentru consultații și îngrijiri medicale iar agresorii sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Lasati un comentariu