Careiancă accidentată la Satu Mare

• publicat la: 15 iunie 2016
Careiancă accidentată la Satu Mare

La data de 14.06.2016, ora 08,30, la intersecția drum Carei cu strada Astronauților din municipiul Satu Mare, conducătorul auto I.M. de 34 ani, din Satu Mare, conducând autoutilitara Dacia Dokker, aparținând unei societăți private, pe fondul neacordării de prioritate pietonilor, a accidentat-o ușor pe V.J. de 31 ani din Carei,  care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Cel în cauză este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Tot în cursul zilei de ieri,  polițiștii postului de poliție Medieșu Aurit, în baza unei sesizări din oficiu, au stabilit  că în dimineața aceleiași zile, la ora 03:45, C.P. de 18 ani din localitate, a condus un autovehiculul neînmatriculat pe o stradă din comună,  având aplicate pe vehicul plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru punera în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat si i-a fost reținut permisul de conducere.

Lasati un comentariu