Hoţul careian atras de inelele din Căpleni

• publicat la: 15 iunie 2016
Hoţul careian atras de inelele din Căpleni

Un bărbat de 31 ani din Carei, pe care poliţiştii îi bănuiesc de comiterea unui furt din locuință, a fost identificat și prins ieri de către poliţiştii Secției Rurale Carei în colaborare cu judiciariștii poliției municipale. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

 Concret, un bărbat de 58 de ani din Căpleni, a sesizat poliția din Carei despre faptul că în data de 13.06.2016 a constatat dispariția  bijuteriilor dintr-o casetă pe care o păstra într-una din camerele locuinței.

Din primele cercetări efectuate  de către polițiștii Secției Rurale Carei, în colaborare cu polițiștii de investigații criminale de la Poliția Municipiului Carei, rezultă că bănuitul T.M. de 31ani din Carei, ar fi pătruns în ziua de 11.06.2016  în locuința părții vătămate, profitând de faptul că nu era nimeni acasă  iar ușile  închise dar neasigurate  și dintr-o casetă de bijuterii ar fi sustras 5 inele din material prețios.

Prejudiciul a fost recuperat  în proporție de 70% și restituit părții vătămate.

Activităţile de documentare şi investigare continuă pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a comis infracțiunea, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

comentarii

de ana la 15 iunie 2016 - 22:26

Da majoritatea cazurilor se finalizeaza cu autori necunoscuti eu am gasit o parte din bijuteriile mele furate la bijuteria din carei si politistul mi-a spus ca oricum autorul ramane necunoscut .am sapat si m-am convins .dar sunt cazuri putine cand autorii furturilor pot fi cunoscuti acest caz a fost fericit nevorbind ca bijuteriile mele gasite nu am recuperat inca din 2014 este acest caz de furt interesant nu ! ?

Lasati un comentariu