Încă un an fără organizarea Zilei Copilului de primărie….

• publicat la: 2 iunie 2016
Încă un an fără organizarea Zilei Copilului de primărie….

Nici în acest an Primăria mun.Carei  nu a organizat nici o manifestare pentru Ziua Copilului. În timp ce primarul Kovacs  aflat în plină campanie electorală îşi face poze cu nepoţii în încercarea de a sensibiliza  electoratul   abonat la service urile oraşului după ce rulează pe drumurile publice,  copii careienilor de rând sunt ignoraţi cu totul.

Dacă daţi vina pe alegerile ce bat la uşă şi campania electorală, vă aducem aminte că în cursul anului trecut nu a fost campanie electorală şi tot nu a fost organizată de primărie  Ziua Copilului.  Singurii care sunt consecvenţi şi organizează an de an ziua copilului sunt liberalii careieni. Aceştia sunt singurii care an de an împart flori de Ziua Femeii şi fac activităţi de Ziua Copilului pentru toţi copii oraşului indiferent de etnie, religie sau culoare politică.

http://www.buletindecarei.ro/2015/06/1-iunie-de-vis-la-carei.html

Respectul pentru careieni nu se acordă doar în  ani electorali sau atunci când există  interes politic. Încercările penibile ale presei de casă a primarului Kovacs de a ascunde lipsa sa de implicare prin atacuri la adresa celor ce nu se feresc să ia parte la manifestări publice, în mijlocul copiilor Careiului, denotă nu numai disperare a de a pierde teren ci şi lipsă de profesionalism în administraţie publică locală.

Buletin de Carei

comentarii

de Florin la 3 iunie 2016 - 11:30

Huuuuuuuuuuuu PSD !!!!!
Nu faci nimic pentru noi doar reclamatii!!!!
Huuuuuu comunistilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de Horia Mărieș la 4 iunie 2016 - 21:13

Si ce are sula cu prefectura, pupincuristule sas? Sau fiindcă ești cel mai fin sas, nem ertel románul?

„….cine stă în spatele „Moments”! [Careianul / 7 ore ago ]

Cum mai stai cu șira spinării, cu lipsa de caracter, cu nesimțirea, cu lipsa de logică, cu neobrăzarea și cu creierașul?
Îl mai ai? Neuronul. Singurul.

Lasati un comentariu