O neglijenţă distruge munca unei familii

• publicat la: 10 iunie 2016
O neglijenţă distruge munca unei familii

Urmare a neglijenţei  persoanei care se ocupa de păscutul vitelor, un sătean din Ianculeşti a rămas fără  rodul muncii sale de până acum. Pe o porţiune de 50 de ari de teren aflat în apropiere de baltă, vitele nesupravegheate ale satului au pătruns în porţiunea semnată cu tot felul de bucate şi au distrus tot ce au întâlnit în cale astfel că la ora actuală terenul este…oală.

Deşi persoana în cauză  a sunat joi, 9 iunie la Poliţia Locală  în jurul orelor 19,00  aceasta a declinat problema şi a îndrumat omul să sune  la 112 deşi  constatarea distrugerii pe plan local  cade în sarcina Poliţiei Locale. Pe teren erau semănat porumb, cartofi şi alte semănături necesare în gospodărie.

În cursul anului 2014, Poliţia Locală Carei trimitea un echipaj la orice sesizare din partea unei anumite persoane, sesizări care nu se confirmau iar acum, incidentul care a provocat   pagube însemnate unei familii întregi este orientat către 112.

http://www.buletindecarei.ro/2014/04/politia-locala-carei-trimite-2-echipaje-dupa-un-cal.html

Astăzi, un echipaj al Poliţiei Locale Carei s-a deplasat la lotul de teren distrus şi a ridicat contractul persoanei care se ocupa de păscutul vitelor.  Datorită neglijenţelor crase, persoana a fost înlocuită cu altcineva, un localnic,  pentru a se ocupa de vitele satului.

În satul Ianculeşti ce aparţine de UAT Carei nu există transport în comun, grădiniţă, Cămin Cultural şi nici Capelă Mortuară.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu