Politica împotriva Poliţiei vigilente sau doar campanie antiliberală?

• publicat la: 27 iunie 2016
Politica împotriva Poliţiei vigilente sau doar campanie antiliberală?

Zilnic primim pe adresa redacţiei comunicate de la Inspectoratul  Judeţean de Poliţie care cuprind activitatea depusă în slujba cetăţeanului  careian atât contribuabil cât şi necontribuabil. Evident că în acestea sunt cuprinse şi eforturile Poliţiei mun. Carei pentru stoparea fenomenului infracţional de toate felurile precum şi cele ale serviciului rutier.

Au deranjat peste poate semnalările Buletin de Carei despre maşinile care  făceau naveta cu votanţii la secţiile de votare, însoţite de imagini şi se procedează aidoma chelului care îşi pune mâna în cap.  Între timp, am primit de la cititorii careieni imagini de la cheful dat  în duminica alegerilor de unul dintre candidaţi, acustica distracţiei atrăgând chiar intervenţia Poliţiei după cum reiese din poze.

Campania denigratoare  dusă de finul primarului Kovacs împotriva singurului său contracandidat , liderul liberal careian, continuă la peste o lună de la încheierea alegerilor cu manipulări informative la adresa  liberalilor careieni.

Supărarea taberei câştigătoare derivă şi de la faptul că nu le-a ieşit pasenţa cu candidatura independentului extras de la liberali, fostul consilier Rusu pentru care au muncit la întocmirea dosarului de semnături chiar angajaţi din primăria Carei.

„Consilierul local liberal Marius Rusu a fost condamnat de Judecătoria Carei, prin sentinţa 294 din 05.12.2013, la şase luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pentru săvârşirea de infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (OUG nr. 195/2002). Potrivit portalului instanţelor de judecată din România (portal.just.ro), sentinţa nu a fost atacată, devenind definitivă”  scria la data de 23 februarie 2015 taman finul primarului Kovacs pentru ca în decurs de mai puţin de un an să fie cel mai fervent susţinător al său.

http://www.gazetanord-vest.ro/2015/02/consilier-local-in-ilegalitate-de-peste-un-an/

Cine să mai înţeleagă atâta mobilitate…emoţională?

S-a fîsîit  şi afirmaţia potrivit căreia  liderul  liberal nu va fi lăsat de judeţ să candideze pentru ca mai apoi să aflăm că va fi mazilit şi nu va putea deveni consilier.

Informaţii contradictorii şi haotice  au bulversat cititorii care au crezut iniţial în buna credinţă a unui fost angajat din presa judeţeană.  Neconfirmarea lor  denotă  intenţiile pentru care a fost reactivat blogul  antiliberal nu şi  blog antirisipă ban  public sau antibătaie de joc la adresa careienilor.

Liderul liberal careian a depus jurământul  pentru al 5-lea mandat de consilier local. Nu are datorii şi nici contracte cu primăria  şi nici nu are nevoie de angajarea soţiei sau copiilor sau ginerilor în primăria Carei.  Este o persoană independentă financiar. În cei 25 de ani de activitate din mediul privat  nu a acumulat nici datorii şi nici evaziuni sau spălări de bani.

Singurul capitol  la care iese în evidenţă este cel al siguranţei sale în interiorul proprietăţii sale private.

În decurs de un an de zile a fost vizitat de persoane necunoscute care au sustras din maşina sa parcată în curtea proprietate privată personală bunuri care încă nu au fost recuperate. Tot din interiorul proprietăţii sale private personale a fost sustras un animal de companie de 42 de kg care încă nu a fost recuperat cu toate eforturile depuse de Poliţie.

Să fie de vină colaborarea pentru care primarul Kovacs a mulţumit la investire  şefului Poliţiei Carei?  Cum rămâne atunci cu atacurile  la adresa Poliţiei  de către finul primarului Kovacs?  Ceva discuţii în Paradis sau doar încercări de instalare de noi şefi după metoda brevetată deja în presa judeţeană de unde a ieşit în decembrie 2015?

Oare  deranjează faptul că a  maşina …”străineză”  a fost descoperită ca neîntrunind condiţiile legale de circulaţie pe drumurile publice din România?  Nu credem că de vină ar fi altercaţia de la începutul anului de la localul din imediata apropiere al celui mai mare supermarket careian în care a fost implicat  finuţul dezinformator. Poliţia mun.Carei trebuia să procedeze precum Poliţia Locală  din subordinea primăriei care a stat cuminte în banca sa şi nu a deranjat …călătoriile  electorale prin Carei?

Tupeul unui blogger care nu îşi face cunoscute sursele de venit dar  trage la răspundere Poliţia doar pentru protejarea imaginii nănaşului, un primar plin de datorii pentru care are din 2008 reţinere pe salariu dă de gândit mai mult decât şi-ar dori acesta.

În municipiul condus dictatorial  de UDMR Carei, unde unii careieni îşi pot construi terase  pe aprobare verbală de la primărie iar cei care nu fac parte din grupul de interes sunt refuzaţi, la fel precum construirea de intrări separate la blocurile unde la parter sunt societăţi comerciale sau unde bătaia de joc la adresa modului de cheltuire a banului public este notorie, finul preşedintelui UDMR Carei trage la răspundere Inspectoratul de Poliţie doar legat de chestiuni cer aduc atingere imaginii nănaşului.

(Re)Instalarea dictaturii UDMR la Carei va reînvia vremurile de tristă amintire când presa aservită schimba angajaţii din funcţii de conducere după bunul plac al mercenarilor din presa de casă , punând în pericol însă siguranţa adversarilor politici ai noii conduceri reconfirmate?

Pentru liniştea unui primar plin de datorii nu se precupeţeşte nici un efort şi nici o manipulare nu este prea deplasată se pare.

Afirmaţiile de tipul  Având în vedere aceste acuzaţii de poliţie politică, Inspecţia Internă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare ar trebui să lămurească problema, precum şi cele  prin care se solicită stenograma convorbirilor telefonice ale unui cetăţean  denotă însă colaborarea cu instituţii ale statului român care ar trebui să fie în slujba  cetăţeanului  contribuabil şi nu al unui grup de interese din primăria mun.Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de nisma la 28 iunie 2016 - 08:16

Va doare acum minciuna voastra cu masina din ukraina si toate vrajeala ce ati comunicat itr-un articol?

de Buletin de Carei la 28 iunie 2016 - 08:50

Maşina a fost reţinută de Poliţie deci nu a fost nici o minciună. Vă deranjează că Poliţia îşi face datoria şi nu este subordonată primăriei precum cea Locală? Se încearcă procedura din cazul comisarului Chiş ….”mazilit” de presa de casă?

de VALY la 28 iunie 2016 - 09:22

Astazi am inteles ca este prima sedinta a noului Consiliu Local validat.Speram ca noii consilieri sa fie activi in folosul comunitatii .Oare putem avea asemenea asteptari ???
Oricum le dorim suces tuturor,indiferent din ce comisie fac parte,ei au dreptul prin calitatea lor de consilier sa se exprime ,pentru ca si ei Voteaza Proiectele de Hotarare!

de VALY la 28 iunie 2016 - 09:22

„succes”

de Diicootuu la 28 iunie 2016 - 10:36

Vom afla in sfarsit cum s a privatization hectares de la cinepa!
Si cum sa falimentat conserve carei.
Vor fi si alte subjects interesat!!!!
Good luck !!!

de varanudorm la 28 iunie 2016 - 10:59

si vom afla cine a vandut terenul de la crasna si cine a platit pentru uscatorul de lemne de la copilul primar????si cum sa dat contractul pentru intretinere margini de drum in judet la canepista?

Lasati un comentariu