Promoţia 2016 a ciclului gimnazial de la Liceul Teoretic Carei

• publicat la: 17 iunie 2016
Promoţia 2016 a ciclului gimnazial de la Liceul Teoretic Carei

Moment emoţionant şi plin de savoare azi, 17 iunie 2016, pentru absolvenții clasei a VIII-a, de la Liceul Teoretic din Carei. Absolvenţii singurei clase a VIII-a a liceului careian  şi-au luat rămas bun de la anii de gimnaziu, intonând, pe holurile instituției de învățământ și în curtea școlii, cântecul absolvirii, ”Gaudeamus igitur”. Spre deosebire de colegii lor de la scolile gimnaziale, mare parte dintre ei se vor reîntâlni în toamnă cu profesorii  şi colegii lor la acelaşi liceu. Clasicul pod de flori a fost oferit în dar de  elevii Liceului Teoretic, în drumul spre  careul festiv  aflat în curte, acolo unde îi aşteptau emoţionaţi părinţii, bunicii, fraţii şi prietenii.

Festivitatea a început cu intonarea imnului naţional de stat, după care directorul Zsido Sandor a deschis oficial manifestarea.

A rostit o alocuţiune directoarea adj. a instituţiei,  prof. Rodica Pop care le-a ,,urat succes şi să dovedească peste tot că periplul prin Liceul Teoretic Carei nu a fost întâmplător.’’

A fost prezentată şi premiată şefa de promoţie cu care se mândreşte Liceul Teoretic şi anume  Ruxandra AnaMaria Belbe care a obţinut media 10 pe întreg ciclul gimnazial.

A urmat  apoi premierea celor mai buni elevi din clasa a VIII-a,  care s-au evidenţiat pe parcursul celor patru ani de gimnaziu la numeroase olimpiade şi concursuri naţionale.

Premianţii au fost  venit rând pe rând la microfon pentru ca diriginta lor, prof.Liliana Şorian să le înmâneze premiile şi să fie răsplătiţi  cu diplome şi cărţi.

Premiul I a fost obţinut de două eleve care au terminat clasa a VIII-a cu media 10, Ruxandra Anamaria Belbe şi Cristina Nilvan.Premiul II a fost obţinut de Darius Iustin Duţescu şi de Diana Paşca, ambii obţinând media 9,97, iar premiul III a revenit elevelor  Georgiana Buboi şi Cintia Vanessa Finte, care au terminat cu media 9,83.

Proaspeţii absolvenţi  au oferit  la final  un frumos moment artistic compus din mai multe hituri, dedicate  profesorilor care i-au îndrumat şi educat.

Imagini de la festivitate găsiţi pe pagina de facebook a Buletin de Carei.

Buletin de Carei

https://www.facebook.com/737726976269392/photos/?tab=album&album_id=1113089235399829

 

Lasati un comentariu