8,60 ultima medie de admitere la Liceul Teoretic. Medii de admitere mai mici decât anul trecut la toate şcolile

• publicat la: 20 iulie 2016
8,60 ultima medie de admitere la Liceul Teoretic. Medii de admitere mai mici decât anul trecut la toate şcolile

In urma repartizării computerizate, absolventii claselor a opta care au promovat examenul de Evaluare au aflat sectiile la care au fost admisi.  Liceul Teoretic  a  coborat o  pozitie faţă de anul trecut la capitolul ultima medie cu care s-a intrat , situându-se  acum pe a patra pozitie in judet.

http://admitere.edu.ro/Pages/Primele10Spec.aspx?jud=35

La specializarea Matematică-Informatică , sectia română, prima medie a fost 9,85  iar ultima medie a fost de  8,60 faţă de 9,1 anul trecut.

La secţia maghiară a aceluiaşi liceu, aceiaşi specializare, cea mai mare medie de admitere a fost  9.62 iar  ultima medie cu care s-a intrat este 6,85.

Şi la ştiinţele naturii s-a intrat cu medii bune,  prima medie a fost 9.69, iar ultima medie cu care s-a intrat a fost 8.02. La specializarea filologie, cea mai mare medie a fost  8,23 în scădere faţă de anul trecut.

La secţia maghiară, ştiinţele naturii, cea mai mare medie este 9.01 iar cea mai mică, 6,74 faţă de 8.46 anul trecut. La specializarea filologie, secția maghiară, s-a intrat cu medii cuprinse între 8,62 şi 5,51 dar au rămas 9 locuri libere.

Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” porneşte în viitorul an școlar cu  3 clase de a IX-a, având specializările Electronică automatizări, Economic,  Turism și alimentație. Cea mai mare medie de accedere în clasa cu  specializare Economic, 8.40 faţă de 8,71, anul trecut  şi  s-au completat toate cele 30 de locuri. La turism şi alimentație  a fost înregistrată cea mai mare medie de admitere la acest liceu, 9,68. Ultima medie a fost 3,18şi sunt înscrişi 24 elevi. La Electronică automatizări,  prima medie a fost 7,30, ultima fiind 3,24 dar sunt doar 10 înscrişi.

La Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” din Carei, a  fost completat 1 loc din cele 28 de la  singura specializare, şi anume Mecanică.
Liceul Romano-Catolic  ,,Josephus Calasantius’’ va porni  în anul şcolar următor cu  o clasă cu specializare Economie. Prima medie de intrare a fost  9.57  iar ultima medie a fost de 4,13.  Pentru această clasă sunt doar 7 înscrişi.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu