Un accident lângă Moftinu Mic şi altul la Doba

• publicat la: 31 iulie 2016
Un accident lângă Moftinu Mic şi altul la Doba

În data de 29.07.2016, în jurul  orei 12:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Carei, au intervenit la un eveniment rutier, produs  pe DN 19, la km 103+280m, în afara localității Moftinu Mic, județul Satu Mare.

Polițiștii au stablit faptul că, K.E. de 44 ani, din localitatea Sânmiclăuș, județul Satu Mare, conducând autoturismul, pe fondul unei depășiri neregulamentare, a intrat în coliziune cu semiremorca, care era tractată de autotractorul condus regulamentar de M.C.  de 54 ani, din localitatea Zalău, județul Sălaj.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a numitei K.E.

Ambii participanți la trafic, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 30.07.2016, în jurul  orelor 15:23, polițiștii Serviciului Rutier, au intervenit la un eveniment rutier, produs  pe  DN 19,  în localitatea Doba, județul Satu Mare.

Din cercetările la fața locului, polițiștii au stablit faptul că,  N.V. de 47 ani, din Carei, județul Satu Mare, conducând autoturismul, din direcția Satu Mare – Carei, a pătruns pe contrasens , intrând în coliziune cu autotractorul condus regulamentar din sens opus de G.G. de 67 ani, din localitatea Călinești-Oaș.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă  a conducătorului auto N.V.  și a celor două pasagere de 50 ani, respectiv de 21 ani, aflate în același autoturism.

Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată ambilor  conducători auto  le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasati un comentariu