Deschiderea Dedeman va sparge preţurile ridicate din Carei

• publicat la: 28 iulie 2016
Deschiderea Dedeman va sparge preţurile ridicate din Carei

De vineri, 29 iulie 2016, se  deschid  portile   magazinului  Dedeman de la Satu Mare. Este magazinul cu numărul 43 din reteaua de la nivel naţional.  Amplasat pe drumul Careiului, acesta  va  dispune  de o parcare  cu 399 de locuri. Investitia se ridica la  circa 11 milioane de euro şi a creat peste 160 de locuri noi de muncă.

Deschiderea Dedeman la Satu Mare nu este doar deschiderea unui nou magazin ci este de fapt deschiderea către un alt concept în acest colţ de ţară, către  o altă categorie de preţuri care să fie accesibile şi omului de rând.   Deschiderea Dedeman va da o lovitură serioasă celor ce au detinut monopolul preţurilor pe piaţa articolelor de constructii si amenajări interioare, a serviciilor din acest domeniu.

Cele   peste 45.000 de produse expuse pe o suprafaţă de peste 12.700 de mp vor demonstra cumpărătorilor că se pot cumpăra  aceleaşi produse cunoscute de ei şi la alte preţuri iar vânzătorul să nu fie păgubit.

Nu de putine ori consumatorii s-au plâns de diferenta foarte mare dintre preturile unor procurate din judet si cele achizitionate din alte localităţi precum Cluj,Zalău,Turda,Bacău,etc.

Instalatori sau montatori de faianţă şi gresie au declarat pentru Buletin de Carei că preţurile la articolele sanitare sau accesorii pentru montarea acestora ajung la valori net superioare celor din Dedeman în magazinele de profil din oraş.

am lucrat în apartamente de la Cluj şi Oradea sau Arad şi am văzut care este diferenţa de preţ faţă de Carei. Aici  la noi singurul magazin mai acceptabil ca preţ  este ProfiTex că la celelalte te usucă la buzunar. Va fi chiar mai convenabil să facem un drum de Satu Mare la Dedeman decât să intrăm în magazinele de aici... a declarat pentru Buletin de Carei  o persoană fizică autorizată ce lucrează de 15 ani în branşă.

“Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenţei noastre în partea de nord-vest a ţării, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”–  Dragoş Pavăl – preşedinte şi acţionar majoritar al Dedeman.

Noul magazin va oferi sătmărenilor şi servicii auxiliare şi facilităţi de care clienţii Dedeman din celelalte oraşe din reţea se bucură deja. Serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi retur produse sunt opţiuni   gândite pentru confortul clienţilor care apelează la Dedeman pentru proiectele lor.

De vineri, 29 iulie 2016, cumpărătorii de articole de construcţii sau amenajări interioare vor avea posibilitatea de a beneficia de produse de calitate şi de economii substanţiale.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu