Lugojeanul Ladanyi Ioan a câştigat Cupa României la Biliard ediţia 2016 Carei

• publicat la: 11 iulie 2016
Lugojeanul Ladanyi Ioan a câştigat Cupa României la Biliard ediţia 2016 Carei

Sâmbătă s-a  desfăşurat  în mun.Carei Cupa României la biliard , competiţie aflată sub egida Federaţiei Române de biliard. Organizarera  a aparţinut  City Club Carei.

Gabi Vişoiu, Campion Mondial la Biliard Artistic şi şeful Federaţiei Române de Biliard  a onorat  cu prezenţa această importantă competiţie de la Carei.

Semifinaliştii au fost  Ioan Ladanyi din Lugoj vs Gâlgău Daniel din Zalău  şi Olah Gabor din Carei vs Ovidiu Cristea din Bucuresti iar  finala s-a disputat între  Olah Gabor Carei   şi  Ladanyi Ioan.

Clasament

Locul 1 Ladanyi Ioan ,Lugoj

 

Locul 2 Olah Gabor, Carei

Locul 3 Cristea Ovidiu, Bucuresti

Locul 3 Gilgau Daniel, Zalau

Locul 5 Ciucas Cristian, Cluj

Locul 5 Ardelean Cosmin, Satu Mare

Locul 7 Gergely Francisc ,Carei

Locul 7 Crisan Lucian, Cluj

Feri Gergely , cel care  „se face vinovat”   pentru tot acest eveniment, a declarat pentru Buletin de Carei că toţi concurenţii au fost plăcut impresionaţi de condiţiile găsite la sala de biliard din Carei…”Competiţia a fost de nivel foarte ridicat. Am avut concurenţi din Cluj Napoca, Baia Mare, Lugoj, Satu Mare , Bucureşti, Oradea, Târgu-Mureş, Zalău…Cupa României are loc o singură dată pe an şi Federaţia a decis ca în 2016 să aibă loc la Carei deci pentru noi este o recunoaştere a ceea ce putem oferi la nivel de Carei.  De anul viitor vom găzdui şi Campionatul Naţional la biliard .  Din septembrie vom organiza cursuri şi apoi concursuri pentru copii şi juniori dar vă vom ţine mereu la curent cu calendarul evenimentelor…Cu Gabi Vişoiu, campionul mondial  vă veţi mai întâlni şi în toamnă la  o demonstraţie de biliard artistic.”….

Din 15 septembrie „City club biliard” din Carei va incepe un curs de initiere pentru copii si începători la biliard, pentru promovarea si dezvoltarea sportului careian. Biliardul este un sport dezvoltă  foarte mult atentia controlul si cordonarea miscărilor.

În acest an mun.Carei a avut parte de vizita mai multor campioni mondiali din handbal şi biliard ceea ce denotă că activitatea sportivă careiană   este una deosebit de activă atunci când există persoane implicate …cu trup şi suflet.

Buletin de Carei

comentarii

de Lucian la 18 iulie 2016 - 08:21

Bravo !

Lasati un comentariu