Nici o medie de 10 la Carei la Evaluarea Naţională. 4 note de 10 la probe

• publicat la: 1 iulie 2016
Nici o medie de 10 la Carei la Evaluarea Naţională. 4 note de 10 la probe

Au fost afişate rezultatele la Evaluarea Naţională. În mun.Carei nici un elev nu a obţinut media 10. Primii clasaţi sunt  Alexandru Danciu de la Şcoala Gimnazială nr.1 cu media 9,80, Potroviţă Wynona de la Scoala Vasile Lucaciu cu 9,62 si Paşca Diana de la Liceul Teoretic cu 9,60. La nivel judeţean, aceştia ocupă poziţia 15, respectiv 33 şi  36.

Cele mai bune rezultate le-au obţinut elevii de la Liceul Teoretic Carei unde toţi au promovat examenul de capacitate. 7 dintre aceştia au medii peste 9.

Note de 10 au  obţinut Bolba Denisa şi Milac Letiţia de la Şcoala Gimnazială nr.1,   şi Acălfoaie Emanuel de la Şcoala Gimnazială nr.3 la proba de Limba Română şi Alexandru Danciu la matematică.

La Şcoala Vasile Lucaciu au confirmat şefii de promoţie, singurii care  au obţinut medii peste 9, Potroviţă Winona cu 9,62 şi Kinţel Alexandra cu 9,40.

La Şcoala Gimnazială nr.3, 5 elevi au medii peste 9 la fel ca la Şcoala Gimnazială nr.1. La  Liceul romano-catolic, din cei 13 absolvenţi de clasa a VIII-a, 3 au obţinut medii peste 9.

Din păcate, există multe medii sub 5, unele chiar sub 3. Am remarcat nu o medie de  1, adică 1,38 sau 1,48 . Sunt destul de multe de 2 şi 3. După 8 ani de şcoală să nu fi în stare să rezolvi  cel mai uşor subiect de pe foaia de examen…..

Felicitări celor care au muncit  şi au obţinut rezultate frumoase, Felicitări profesorilor care i-au pregătit.

În perioada 8-12 iulie, părinţii şi elevii pot completa opţiunile în fişele de înscriere la liceu, iar pe 19 iulie are loc repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a.

Pe 20 iulie va avea loc afişarea în şcolile gimnaziale a rezultatelor, adică a listelor cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în liceele din judeţ.

În perioada 21-29 iulie are loc depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

Buletin de Carei

comentarii

de sorin la 1 iulie 2016 - 18:59

bine alex!!!!
cel mai destept!!!!!

Lasati un comentariu