Revedere de 51 de ani

• publicat la: 7 iulie 2016
Revedere de 51 de ani

La 51 de ani de la  terminarea Liceului Pedagogic din Sighet, promoţia anilor 1964-1965 se întâlneşte la Carei.  A fost  o promoţie aparte care a început la Carei şi a terminat  la Sighetul Marmaţiei. In toamna anului  1965, in scolile din judetele Maramures si Satu Mare a intrat o „armată” de  învăţători, tineri cu mult elan si mult suflet, dăruind dragoste şi educaţie atâtor  generaţii.

Pensionarii care s-au întâlnit la Carei, sâmbătă 25 iunie 2016, nu au îmbătrânit, ei  sunt încă tineri, li se citeste tinereţea în priviri  de bucuria reîntâlnirii cu colegii  veniţi din comunele şi oraşele ţării.

Revederea  a avut loc la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei, unde această generatie de învăţători a frecventat timp de trei ani cursurile Liceului Pedagogic.

Cu regret am aflat că ne-au părăsit aproape toţi profesorii şi foarte mulţi colegi. Multumiri domnului director prof. Micovschi Adrian pentru ospitalitate adresează foştii elevi.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 8 iulie 2016 - 09:05

Absolvenții Liceului Pedagogic din Sighet, promoţia anilor 1964-1965, să fie mereu voioși, sănătoși și la pungă groși și să se întâlnească și peste 30-40 de ani (cum o vrea Cel de Sus).

Simplă coincidență sau nu, dar și absolvenții liceului (Scoala Mixtă) din Carei, promoția 1964-65 se vor întâlni în luna septembrie în Carei la cea de a 51-a aniversare a absolvirii liceului (a luarii examenului de BAC – care pe atunci se chema „examen de maruritate”. „Maturitatea” mămicii lor de comuniști dobitoci și inculți).

Le doresc pe aceaată sale și lor să fie mereu voioși, sănătoși și la pungă groși.

de Ana Schlangen la 9 iulie 2016 - 03:13

Multumesc mult redactiei ziarului „Buletin de Carei” pentru publicarea articolului.

Cu admiratie,

Invatatoare pensionara Ana Schlangen.

de Buletin de Carei la 9 iulie 2016 - 09:38

Vă dorim toate cele bune şi să aveţi parte de cât mai multe revederi alături de colegii dvs.

Lasati un comentariu