Tabără pentru tinerii astrişti careieni

• publicat la: 1 iulie 2016
Tabără pentru tinerii astrişti careieni

Recent a avut loc la Codlea, jud.Braşov, Adunarea Generală a Despărţământului ASTRA Codlea, prilej de reîntâlnire a astriştilor din toate colţurile ţării şi din Basarabia. Organizatorii au oferit la finalul lucrărilor adunării un frumos program  artistic pe scena Casei de Cultură din localitate, recent renovată.

La manifestări au luat parte toţi membrii din conducerea ASTRA, preşedintele Dumitru Acu şi vicepreşedinţii Areta Moşu, Dumitru Borţan şi Octavian Bologa, precum şi preşedinţii de filiale numite despărţăminte. Cu această ocazie a avut loc şi o şedinţă   a Comitetului Central   al Asociaţiunii ASTRA unde s-au discutat probleme administrative şi proiecte de viitor. Din partea Despărţământului ASTRA Carei a participat preşedintele Daniela Ciută.

În acest an, Adunarea Generală a Asociaţiunii ASTRA va avea loc la Alba Iulia în perioada 7-9 octombrie  unde se va stabili şi locul de desfăşurare al adunării generale din anul 2017.

Asociaţiunea ASTRA despărţământul Carei  mulţumeşte pe această cale colegilor de la Bacău pentru tabăra gratuită de 7 zile oferită celor 8 tineri astrişti careieni.

Buletin de Carei

comentarii

de maria la 3 iulie 2016 - 22:37

copii minunati care merita aceasta tabara!
mai exista oameni minunati care nu uita ca cei care muncesc trebuie rasplatiti! bravo ASTRA !

Lasati un comentariu