Ţânţarii au luat cu asalt Careiul

• publicat la: 7 iulie 2016
Ţânţarii au luat cu asalt Careiul

Buletin de Carei a fost solicitat de părinţi cu copii mici şi de bunici care au în grijă nepoţeii să intervină la primăria  mun.Carei pentru a se efectua o acţiune de dezinsecţie împotriva ţânţarilor ce au invadat parcul şi blocurile de locuit.

Aceştia afirmă că  înţepăturile de ţânţar sunt foarte dureroase  pentru copilaşi şi lasă urme zile întregi.

vă rog să scrieţi aşa cum vă spun….nu mai ştiu ce să fac, am 5 nepoţi la  mine în vacanţă şi ne mănâncă de vii ţânţarii atâţia sunt! Spre seară  când merg  cu ei în parc e şi mai şi…bine că bani pentru de împărţit mici şi mâncare în parc au avut dar de dat cu soluţii pentru dezinsecţie împotriva ţânţarilor nu au. Am fost în primărie să mă interesez dar mă tot trimit de la unul la altul de parcă noi ar trebui să ne ocupăm de această problemă  afirmă un careian care locuieşte în cartierul Mihai Viteazu.

În timp  ce primăria din Satu Mare  a  început acţiunile de deratizare şi dezinsecţie încă din luna aprilie, la fel şi primăria Cluj Napoca , în mod preventiv, la Carei se aşteaptă ca fenomenul să ia amploare  pentru a acţiona.

Buletin de Carei

comentarii

de nisma la 7 iulie 2016 - 21:02

Buletinul de Carei inca nu stie ca in 10-11 iulie este deja programat o actiune de dezinsectie?

de Buletin de Carei la 7 iulie 2016 - 21:26

Ati transmis si tânţarilor ştirea despre data dezinsecţiei? Credeţi că până atunci vor aştepta cuminţi soluţiile exterminatoare fără să înţepe copii? Aveţi cumva noţiunea cuvântului Prevenţie că la primărie se pare că nu se cunoaşte.

de karcsi la 7 iulie 2016 - 21:40

prima data este bogracsul si micii si pachetele pentru oamenii lui geza si apoi tantarii din oras!la ponyvass nu este numai tantare!

de mioara la 9 iulie 2016 - 21:51

va temeti de tantari… otrava cu care se stropeste impotriva lor e mult mai periculoasa…

de flaviu la 10 iulie 2016 - 07:37

asta e nooua motivatie pt ca sa justifice administratia udemerista lipsa dezinsectiei in oras????

de ioana la 10 iulie 2016 - 12:18

in alte orase cu conducere serioasa dezinsectia este la a 3a etapa!rusine celor 2 primari care nu stiu sa faca ce trebuie sa se faca si ce se face in toata tara.la Cluj avem stropiri din timp si nu sunt probleme cu tantarii dar cand vin la Carei trebuie sa cumpar toate solutiile ca sa pot iesi cu copii in parc sau sa putem dormi noaptea cu geamul deschis!

de viorel la 13 iulie 2016 - 21:21

mai tare piska acum tantarii dupa stropirea de 2 lei

Lasati un comentariu