4 accidente în judeţ dintre care unul tragic

• publicat la: 15 august 2016
4 accidente în judeţ dintre care unul tragic

Un tânăr de 25 de ani din Săcășeni si-a pierdut viața într-un accident rutier, după ce s-a urcat la volanul unui autoturism deși nu avea permis de conducere.

În data de 14.08.2016, ora 18:20, pe strada Principală din localitatea Chegea, judeţul Satu Mare, un conducător auto de 25 ani din localitatea Săcăşeni, judeţul Satu Mare, fără a poseda permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism care nu era înmatriculat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu mobilierul stradal  ce funcționează ca și staţie pentru  transportul public de persoane.

În urma impactului, conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului și a fost preluat și transportat la  Spitalul Judeţean Satu Mare, unde la scurt timp a decedat.

Un bărbat din Satu Mare, care circula cu mopedul pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu fără a îndeplini nici o condiție prevăzută de lege, a fost victima unui accident rutier.

 În data de 14.08.2016, ora 19:20,  un tânăr de 27 de ani din Satu Mare, conducând un moped pe  bulevardul Aurel Vlaicu,  pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un autoturism  condus în aceeaşi direcţie de mers, de către un bărbat de  33 ani, din Satu Mare.

Efectuând verificările de rigoare, polițiștii rutieri au constatat că mopedistul nu poseda permis de conducere de nici o categorie, iar  mopedul condus nu era înmatriculat. Testarea cu aparatul etilotest, a relevat o concentrație alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimentul rutier a avut ca urmare  rănirea gravă a mopedistului, care a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Și pe raza localității Dumbrava a avut loc un accident rutier soldat cu mai multe persoane rănite.

În fapt, la data de 13.08.2016, ora 20.05, pe un drum comunal din  localitatea Dumbrava, județul Satu Mare, un conducător auto de 24 de ani din Livada Mică,  conducând un autoturism proprietate privată, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, plonjând în șanțul din partea dreapta a sensului de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto dar și rănirea ușoară a doi pasageri din autoturism, în vârstă de  21 respectiv 45 ani, ambii din Livada Mică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de  0.48mg/l alcool pur în aer expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Un alt  eveniment rutier s-a produs în data de 13.08.a.c. pe raza localității Certeze

Astfel, la ora 15,10, pe o stradă laterală  din comuna Certeze, județul Satu Mare, un tânăr de  23 ani  din localitate, conducând un motociclu  neînmatriculat, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în pantă, a pierdut controlul asupra direcției de mers părăsind carosabilul si răsturnându-se în partea dreaptă a sensului de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasati un comentariu