Ajutoare alimentare de la UE gestionate politic la UAT Carei

• publicat la: 3 august 2016
Ajutoare alimentare de la UE gestionate politic la UAT Carei

Ajutoarele alimentare sosite de la UE şi în municipiul Carei  sunt gestionate de administraţia careiană în cel mai pur stil politic!

Sosite la începutul lunii iulie, acestea nu sunt distribuite în satul Ianculeşti ce aparţine de UAT Carei nici până în ziua de astăzi deşi la centrul de distribuire este  linişte totală, adică nu se mai prezintă solicitanţi decât foarte rar.

Încercările administraţiei careiene de a supune acest sat intereselor politice ale primarului Kovacs care nu se sfieşte să declare că…fac capelă mortuară numai dacă cer consilierii PSD …se răsfrânge acum şi asupra nevoiaşilor din Ianculeşti care au dreptul la aceste ajutoare alimentare sosite de la UE.

În satul Ianculeşti  ce aparţine de UAT Carei se vor organiza alegeri pentru delegat sătesc în cursul zilei de duminică 7 august 2016, actualul delegat fiind înscris pe listele de consilieri liberali la alegerile din iunie.  Acesta  a deranjat mereu administraţia Kovacs  cu cereri pentru pietruire drumuri pentru solicitare de renovare şcoală sau cămin cultural ,etc.

http://www.buletindecarei.ro/2016/08/disperare-mare-la-primaria-carei-ploua-cu-oferte-pentru-ianculesti-in-preajma-alegerii-delegatului-satesc.html

Mai mult, actualul delegat sătesc a avut capacitatea de a organiza  Festivalul Zilele Iancului ultimele 3 ediţii, demonstrând că dragostea pentru comunitatea de moţi e mai presus de oricare alt interes.

Aversiunea administraţiei Kovacs pentru liberali  se răsfrânge acum asupra oamenilor nevoiaşi care nu beneficiază de un drept al lor la fel ca oricare alt cetăţean al României.

În timp ce camionetele primăriei fac diferite servicii favor pentru persoane din grupul de interes, pentru sătenii din Ianculeşti nu se găseşte un mijloc de transport  care să lase pachetele cu alimente ajutoare de la UE.

Doriţi să vedeţi rezultatul alegerilor de duminică domnule primar Kovacs sau de ce în 3 săptămâni de zile nu s-a găsit o modalitate de a distribui ajutoarele alimentare de la UE şi la Ianculeşti?

Sunteţi primarul care NU a dat undă verde pentru renovarea unui Cămin Cultural, pentru o construcţie rapidă şi economică a unei capele mortuare, pentru un transport în comun, pentru renovarea unui spaţiu pentru întâlniri culturale, care a împrejmuit cu SÂRMĂ GHIMPATĂ lacul Ianculeşti iar acum vreţi să vă agăţaţi la cingătoare şi distribuirea discreţionară a unor ajutoare care vin de la UE pentru nevoiaşi?

Daniela Ciută

Lasati un comentariu