Buletin de Carei pune la treabă angajaţii responsabili cu comunicarea de la UAT Carei

• publicat la: 5 august 2016
Buletin de Carei pune la treabă angajaţii responsabili cu comunicarea de la UAT Carei

Urmare a sesizării Buletin de Carei referitoare la comunicatele oficiale ce se oferă pe bază de cumetrii de către conducerea Primăriei Carei, a fost postat acum 2 ore pe pagina Primăriei Carei anunţul legat de schimbarea de domiciliu a preşedintelui PSD Carei şi preluarea de către acesta a funcţiei de delegat sătesc. Republica de la Carei a lovit din nou dar Buletin de Carei este mereu la datorie.

Preşedintele PSD Carei nu a avut curajul să se prezinte în faţa sătenilor pentru a obţine prin vot direct această funcţie mai ales după ce la alegerile locale din 5 iunie 2016 s-a clasat pe a doua poziţie.

Până la obţinerea vizei de reşedinţă în satul Ianculeşti primarul Kovacs a amânat data alegerilor, programată iniţial pentru 31 iulie 2016. În toată presa de casă a primarului Kovacs,  preşedintele PSD Carei a avut mereu cronici favorabile.

Deşi autointitualt fiu al satului , acesta nu s-a implicat niciodată în organizarea de evenimente sau de  susţinere a moţilor şi activităţilor acestora.

” Dacă voi nu mă vreţi eu vă vreu…”  se pare că este sloganul aplicat cum de partenerul de alianţă din CL al UDMR Carei.

Semnalarea Buletin de Carei legată de lipsa comunicatului oficial  din paginile primăriei Carei a avut efect. Acestea apar acum aşa cum ar fi trebuit să apară de la bun început pentru toată presa  şi cititorii nu numai pentru finul primarului Kovacs. Cele scrise cu subiect și predicat de  Buletin de Carei au fost citite de cei responsabili  cu comunicatele oficiale, au fost înțelese și au fost luate măsurile ce se impun pentru corecta funcționare a unei primării chiar dacă aceasta  este de multe ori mai presus de legile  în vigoare.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Buletin de Carei la 5 august 2016 - 14:57

Redactia Buletin de Carei a inteles mesajele transmise asa ca nu trebuie sa va chinuiti sa va schimbati mereu numele si adresele. Respectam parerea fiecaruia. Va multumim pentru ca ne cititi.

de Horia Mărieș la 5 august 2016 - 19:47

Un avorton. Nu trebuie să traduc.
Se știe la cine mă refer.
De fapt, mă refer la doi: la „fiul ianculestiului” și la „careianul”.
Nuște lepre.
Amândoi.

Lasati un comentariu