Buletin de Carei pune la treabă UAT Carei. Drumuri de coșmar repeticite

• publicat la: 5 august 2016
Buletin de Carei pune la treabă UAT Carei. Drumuri de coșmar repeticite

Buletin de Carei a prezentat în cursul lunii trecute un material despre crestele apărute pe drumul  pe 4 benzi de la intrarea în Carei, strada Mihai Viteazul.

http://www.buletindecarei.ro/2016/07/minune-se-modifica-relieful-in-orasul-de-campie-carei.html

Drumul a fost cosmetizat în perioada campaniei electorale când primarul în funcție era  și candidat deci direct interesat de prezentarea unui drum de coșmar ca o cale de rulare decentă. Au  fost trasate chiar  marcaje rutiere . Un circ întreg.  Urmăriți cum a ajuns drumul la o lună de la trasarea marcajelor rutiere din campania electorală.

Cert este că după semnalările Buletin de Carei din iulie , UAT Carei  nu a mai putut  neglija starea drumurilor de la intrarea din oraș și iată că au început lucrările de  recondiționare. Situația este similară și în alte locuri din oraș unde se repară cam tot ceea ce a fost cosmetizat în perioada campaniei electorale. Urmăriți vă rugăm și cum arată bordurile de pe această cale de intrare pe 4 benzi în Carei.

 

Buletin de Carei

comentarii

de mine la 5 august 2016 - 16:12

Traim aici pe stada aceasta ca niste porci.An praf, mizerie zgomot etc.Datorata unui individ care se numeste primar municipiului Carei si se comporta cu noi cetatenii ca un GRAJDAR.RUSINE DOMNULE PRIMAR!

Lasati un comentariu