Cel mai puternic Bărbat la Augustfest 2016 Carei

• publicat la: 6 august 2016
Cel mai puternic Bărbat la Augustfest 2016 Carei

Vladimir Comorovschi este Cel mai  puternic Bărbat la AugustFest 2016 Carei. Pe locul doi s-a situat Vlad Leahu iar pe a treia poziție s-a clasat Ștefan Roșca. 

Cea mai aşteptată dar şi cea mai savurată manifestare din cadrul AugustFest 2016 a fost competiţia de forță ,,Strong Man“ – ,,Cel mai puternic bărbat”, ajunsă la cea de noua ediție. Daniel Mureșan a mai  adăugat  la cingătoare o nouă ediție reușită.

Sâmbătă, 6 august, în parcarea Kaufland din Carei, în faţa unui public extrem de numeros,  zece concurenţi şi-au pus la încercare toată forţa pentru a cuceri titlul suprem.

La start s-au aliniat cei zece sportivi din  Tășnad, București, din Ungaria, dar și din Republica Moldova și anume: Ștefan Roșca,  Robert Trifan, Ramon Casagrandra, Lekli Tibor, Comorovschi  Vladimir, Vlad Leahu, Robert Popescu, Mille Mate, Vasile Olariu și Istvan Biru.

Concursul a fost împărţit în șapte probe, trasul camionului cu ajutorul unui ham pe o distanță de 25 de metri, ridicarea unei mașini de 300 de kg, rostogolirea cauciucului de 300 kg, roata lui Conan cu greutatea de 250 de kg, încărcatul unor greutăți de 150 de kg,  „Bila lui Atlas” cu trei bile de beton de aproximativ 100, 120  și 150 de kg și ridicarea în față a unei greutăți de 25 de kg.

Proba rostogolirii cauciucurilor a fost spectaculoasă, la fel și cea a tractării camionului de 8 tone, iar proba plasării unor butoaie de 140 de kg pe platforma unui camion și cea ridicării unei mașini de 300 de kg au fost  cele mai dificile, necesitând pe lângă forță și mult echilibru și tehniucă bună.

Spectatorii prezenţi au recompansat cu îndelungi aplauze eforturile concurenţilor, care au avut o misiune extrem de dificilă, însă s-au descurcat extraordinar.

„Consider că am reușit să mulțumnim pe toată lumea. Am avut foarte mulți spectatori careu au asistat la cele 7 probe. Față de anii trecuți probele au fost mai dificile dar și mai interesante. Totul a decurs în cele mai bune condiții, am avut doar o mic eveniment neplăcut…un concurent a avut o ruptură de biceps și nu a mai participat la proba 4 dar în rest totul  s-a desfășurat  bine”, a declarat pentru Buletin de Carei organizatorul Daniel Mureșan.

 

Concursul a fost prezentat de Paul Sarvadi. Premiile au constat în diplome, trofee, sume de  bani şi suplimente nutritive.

Toate imaginile pe pagina de facebook a Buletin de Carei

https://www.facebook.com/Buletin-de-Carei-737726976269392/photos/?tab=album&album_id=1148457475196338

Buletin de Carei

Lasati un comentariu