Comunicarea în UAT Carei…Ca de la naş la fin

• publicat la: 4 august 2016
Comunicarea în UAT Carei…Ca de la naş la fin

Pe blogul finului primarului şi preşedintelui UDMR Carei apare un anunţ legat de faptul că alegerile din satul Ianculeşti se suspendă pentru că preşedintele PSD Carei care este şi consilier are mai nou domiciliul în Ianculeşti.

Careianul / 6 ore ago

Conducerea Primăriei Municipiului Carei a decis să anuleze alegerile pentru desemnarea delegatului sătesc de Ianculeşti, programate să aibă loc duminică. Decizia este motivată prin faptul că actualul consilier local Ioan Oneţ are domiciliul în satul Ianculeşti, astfel că nu se mai justifică desemnarea unui delegat sătesc, potrivit reglementările legale în vigoare. Decizia va fi afişată în cursul zilei de azi sau de mâine şi în satul aparţinător Ianculeşti.

Pe site ul primăriei mun.Carei nu apare nici un anunţ legat de această decizie şi nici pe pagina de facebook a primăriei Carei. Persoanele desemnate să gestioneze aceste pagini şi plătite generos nu se grăbesc să facă public anunţul.

Nu este pentru prima dată când naşul comunică  doar finului deciziile luate la nivelul UAT Carei.

Aceasta este una dintre metodele de comnunicare brevetate de  baronul local Kovacs în   municipiul Carei.

Buletin de Carei

 

comentarii

de traian la 4 august 2016 - 23:58

la primaria carei unde sunt batuti oamenii la adapostul de noapte so omul lui loios poarta mancarea daca tot are cazier ce comunicare vret sa aibe?io cred ca si grofii erau mai dastepti ca sobolanii astia.

de Horia Mărieș la 5 august 2016 - 05:45

„Când nu stăpâneşti limba română, devii un jurnalist consacrat penibil
Careianul / 15 ore ago”

Chestiile astea vi le povestește un sas care este un agramat patentat. Dacă aveți timp să-l credeți.
Eu n-am.

de motii la 5 august 2016 - 09:30

azi dimineata popa din sat a fost la primarie ca sa i se dea indicatiile…sa vedeti acum cum vor arunca cu banii spre ianculesti ca sa nu se vada cum prin spate terenurile le aranjeaza milutu sa intre la ei in curte..ianculesteni vi se pregateste ceva cu miros de tulipanbolsevic..sclavi veti ajunge pe mosia grofului daca dormiti in papuci va treziti ca nici pamant nu mai aveti.

de sandu la 5 august 2016 - 10:20

de ce nu a reusit consilierul onet sa isiu pastreze serviciile de lka bcr si volsbank??? ce ar fi el fara politica? a fost angajat la o firma de transporturi ca sa nu fie somer si vine sa dea lectii la altii? daca nu il lua jeno de sluga ramanea pe drumuri

Lasati un comentariu