Consilierului Ilie Ciută i se refuză accesul la documente ale Primăriei Carei

• publicat la: 24 august 2016
Consilierului Ilie Ciută i se refuză accesul la documente ale Primăriei Carei

Urmare a Alegerilor Locale din 5 iunie 2016, liderul liberal careian Ilie Ciută a câştigat un nou mandat de consilier local.

În data de 1 iulie 2016, consilierul ales Ilie Ciută, a depus o solicitare scrisă către Primăria mun.Carei  pentru informaţii  legate de buna exercitare a mandatului său de consilier  în folosul  careianului plătitor de taxe şi impozite.

Până la data de 24 august 2016, adresa sa scrisă cu număr de înregistrare 8651 din 01.07.2016 nu a primit răspuns, încălcându-se astfel flagrant legea. Consilierul în cauză îşi rezervă dreptul de a înainta în instanţă o plângere la sectia de contencios administrativ a Tribunalului  Satu Mare.

În Republica UAT Carei se pare că legea este  aleatorie.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 24 august 2016 - 19:51

„În Republica UAT Carei se pare că legea este aleatorie.”

Chestia asta se cunoaște de foarte multă vreme, este o certitudine, dar cel care poate să ia măsurile legale necesare (Prefectul județului Satu Mare) nu le-a luat niciodată.

Este de presupus că Prefectul de Satu Mare nu are viză de intrare în Republica UAT Carei.
Cred că trebui să vină cu pașaportul la UAT Carei și să facă cerere de viză.

de sany la 24 august 2016 - 20:29

Dk șanț neregulilor de ce nu chematiii dna-u….?…..

de Horia Mărieș la 15 septembrie 2016 - 06:27

Chiar dacă finii câini sași exultă: „Careianul / 2 ore ago / Inevitabilul s-a produs în cele din urmă, Ilie Ciută fiind mazilit din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Carei. Începând de ieri, 14 septembrie 2016, Ovidiu Papi este noul preşedinte al PNL Carei. Acesta şi-a format o echipă nouă, împreună cu care va conduce filiala careiană a PNL.” nu putem trece cu vederea peste vorba din străbuni: „Nu mor caii când vor câinii!”.
Ez nagyon bisztos, haverem.
Viața merge inainte, nu se impiedică de cioturile pupincuriste.

Lasati un comentariu