Preşedintele care îşi desconsideră colegii consilieri. Noii membrii din Consiliul de Administraţie de la Spital

• publicat la: 23 august 2016
Preşedintele care îşi desconsideră colegii consilieri. Noii membrii din Consiliul de Administraţie de la Spital

Marţi 23 august 2016 a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Carei aferentă lunii în curs.

Pe Ordinea de zi a şedinţei au figurat trei proiecte de hotărâre pentru desemnarea  de consilieri în diferite comisii de lucru.

9.Proiect privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Carei

10. Proiect privind desemnarea consilierilor locali pentru a face parte  din Comisia de Siguranţa Circulaţiei  a municipiului Carei

11. Proiect privind desemnarea unui consilier local pentru a face parte din Grupul de Lucru Mixt  care urmează a se constitui prin ordin al prefectului

Propunerile pentru desemnarea de reprezentanţi în CA al Spitalului Municipal Carei au fost făcute de către consilierul UDMR Leitner Robert, cel ce se ocupă şi de lacul de la Ianculeşti. Primul nominalizat a fost ….nimeni altul decât Leitner Robert, pe principiul el centrează el dă cu capul că tot avem viceprimar  fotbalist şi poate e mai pe înţeles.

Deci Leitner Robert l-a propus pe Leitner Robert şi pe Oneţ Ioan în CA de la Spitalul Municipal Carei.

Pentru membrii supleanţi din cadrul CA de la spital nominalizările au fost făcute de către liderul de grup UDMR, Fazakas Zoltan . După acelaşi scenariu, prima propunere a fost Fazakas Zoltan iar a doua Roman Adrian, ambii de la UDMR Carei.

Comisia de Siguranţa Circulaţiei  a municipiului Carei a avut vacante 2 locuri de consilieri. Nominalizările au fost făcute de către Fazakas Zoltan şi Oneţ Ioan. Primul l-a propus pe Tempfli Vasile iar al doilea pe Păuşan Bujor. Pentru cei neinformaţi, precizăm că Oneţ Ioan este preşedintele PSD Carei iar în CL Carei mai are doi colegi consilieri. Niciunul dintre aceştia nu a fost considerat potrivit pentru a fi desemnat în Comisia de Circulaţie astfel că preşedintele PSD CArei l-a propus de vicele de la ALDE Carei.

O întreagă nebunie jocurile politice practicate de alianţa UDMR-PSD Carei de te şi miri  de ce nu se înregistrează toţi la acelaşi partid dacă tot joacă împreună.

Mai fair-play, Păuşan Bujor a propus-o  pe colega sa Lavinia Szulak pentru locul vacant din Grupul de Lucru Mixt  care urmează a se constitui prin ordin al prefectului.

Consilierul Oneț este singurul consilier care nu  și-a  depus Declarația de avere și interese  după câștigarea noului mandat.  I se alătură în postura de rebel în fața legilor în vigoare, primarul Kovacs și viceprimarul Keizer Ludovic.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 23 august 2016 - 19:36

Păi dacă un președinte de organizație locală de partid e prost de-l doare, și dacă mai este și total nesimțit, este normal să-i considere pe colegii lui și mai proști decåt dânsul, deci nedemni de a reprezenta partidul in diverse comisii și comitete pe plan local. Dânsul este singurul demn, singurul care face față solicitărilor. Cu excepția gagicilor.

de altul la 23 august 2016 - 20:07

Ce vrea Pausan Bujor? El este consilier? Verificati ce note a avut la scoala.Chiar din clasele generale!

de localnic la 23 august 2016 - 20:33

macar nu a fost corijent ca si invatatorul onet care a distrus scoala din ianculesti cu tot cu arhiva!!!asociatul primarului kovacs la castex srl cu care au falimentat firma de mobila de dastepti ce au fost.

de Filiera sobolanilor la 24 august 2016 - 08:45

primarul alege in jurul lui scoliti ca si el la neplata taxelor si impozitelor…ce mai cuplu

de armagedon la 24 august 2016 - 10:02

presiunile pentru schimbarea presedintelui liberal de la Carei pentru ca il deranjeaza pe Kovacs datornicul sunt tot mai mari. Domnul Ciuta nu face compromisuri si nici nu isi bate joc de colegi doar pentru a intra in gratiile primarului si a ciuguli ce ramane de la masa lui . Liberalul sef are pe munca lui de toate si e motivul principal pentru care este atacat de udemeristi. Daca il aveau cu ceva la mana il aranjau demult dar asa sufla in iaurt degeaba.
Au cumparat tot ce se putea in jurul lui si tot a luat Ciuta mai multe voturi ca si partidul spre disperarea datornicului si a fotbalistului…singurul candidat din Carei care a luat mai multe voturi ca partidul deranjeaza clica mafiota ce suge banii orasului ! Ce ar fi mafiotii daca ar trebui sa se descurce singuri ca domnul Ciuta ? Ar ajunge la fel ca primarul Kovacs cu 4 firme falimentate si tona de datorii la buget pentru care are retinere pe salarl de primnar !

de castex la 24 august 2016 - 19:45

Cum sa aiba ciuta mai multe voturi? pentru el asta este performanta si se lauda cu rezultatul de la alegeri?Sunteti normali la cap? Imediat culoarea alba ajunge neagra in viziunea voastra.

de armagedon la 24 august 2016 - 20:15

vezi ma castex de ce ai falimentat ? pentru ca esti prost de tot ! nici sa citesti nu sti darmite sa faci afaceri cu mobila si sa nu falimentezi . sau poate nu merge bine la tine limba romana si atunci tot prost esti . domnul Ciuta a avut mai multe voturi decat partidul liberal . ertem ? rau va doare ca va gaseste toate furtisagurile .

de lenuta la 25 august 2016 - 21:25

ce rusine ma ionut sa lasi pe doamna doctor sa spele geamurile la scoala pentru duminica. de ce nu ai dat la cineva 200 de lei sa le spele sau pentru atat spala doctorita geamurile ?
nu mai vrea nimeni sa se pensioneze ?

Lasati un comentariu